У четвер, 21 лютого, з 21.00 до 22.00 буде введений особливий режим роботи київського метрополітену. Про це пише прес-служба Київської міської державної адміністрації.

Як сказано в повідомленні, у зв'язку з проведенням футбольного матчу між командами "Динамо" (Київ) і "Олімпіакос" (Греція) станція метро "Олімпійська" не буде працювати. Також станція "Льва Толстого" буде закрита на вхід, а "Палац спорту" - на вихід. Можливі обмеження на вхід на ці станції після 23:00.

метро
метро

Але є і приємні новини, 21 лютого метро працюватиме на годину довше.

"Останній поїзд відправиться з кожної станції у різний час. З центру міста - близько 1:15. Додаткова годину додається до звичайного розкладу кожній станції, розташованого на вході і на платформі", - повідомили в КМДА.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Метро
Метро

У прес-службі зазначили, що продовжиться робота маршрутів наземного транспорту, що курсують біля станцій метро. Це тролейбусні маршрути - №3, 8, 16, 18, 24, 26, 31, 37, 41, 50; трамвайні маршрути - №1, 8, 28, 33; автобусні в режимі маршрутного таксі №150, 155, 166, 181, 182, 220, 457, 502, 516, 530, 550.

Раніше повідомлялося, що стало відомо про те, що в столичному метрополітені у пасажирів зникають гроші прямо з банківських карток, причому "магічним чином".

Про це у вівторок, 19 лютого, написав журналіст Олекса Ярославцев на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Так, за словами Ярославцева, з його карти знялися гроші за проїзд в метро, хоча він навіть не перебував у Києві.

"Упс. Друзі, слідкуйте за витратами Paypass. Я зараз не в Києві, а Київський метрополітен намагається зняти гроші", - попередив українців журналіст.

Упс. Друзі, стежте за витратами Paypass. Я зараз не у Києві, а Київський метрополітен намагається зняти гроші.

Geplaatst door Олекса Ярославцев op Zondag 17 februari 2019

Нагадаємо, націоналист влаштував різанину в київському метро.

Раніше Знай.uа повідомляв, активист "Хорт" знищив виставку в київському метро на очах у пасажирів.

Також Знай.uа писав, як подорожчає проїзд у різних містах України.