В українській столиці, на вулиці Попудренка виявили труп жінки. Відомо, що бездиханне тіло лежало в канаві зеленої зони поблизу станції метро "Чернігівська".

Про це стало відомо завдяки повідомленням екстрених служб.

За інформацією екстрених служб, на жаль, прибулим на місце медикам залишалося лише констатувати смерть. На вигляд загиблій близько 30-35 років.

На Черниговской в канаве нашли голую женщину мертвой

Geplaatst door Информатор Киев op Donderdag 21 februari 2019

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Жінка була повністю роздягнена і лежала на куртці біля паркану ліній метрополітену. Попередньо, на тілі було виявлено сліди насильницької смерті, а біля рота була піна. Від чого саме померла жінка - з'ясовуватимуть правоохоронці.

Також відомо, що на місці працювали слідчо-оперативні групи головного управління та Дніпровського району столиці. Подробиці інциденту з'ясовуються.

Варто нагадати, що у Дніпропетровській області співробітники правоохоронних органів розслідують вбивство літнього чоловіка. Представники Нацполіції повідомляють, що інцидент стався в місті Кривий Ріг.

Там зловмисник напав на 76-річного пенсіонера. Вдалося встановити, що тіло з ознаками насильницької смерті було виявлено в районі Кривого Рогу. Труп було виявлено на узбіччі дороги між селами в Криворізькому районі. В ході слідства було встановлено, що вбивця вдарив 76-річного знайомого в шию, груди і голову ножем кілька разів, після чого залишив пенсіонера вмирати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві 23-річний хлопець скоїв самогубство. Його тіло виявили в понеділок, 18 лютого. Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 15:00. Рятувальники і медики виїхали за адресою вулиця Приозерна, 2б та виявили труп хлопця. Тіло знаходилося у під'їзді багатоповерхового будинку між 11 і 12 поверхами. Загиблому на момент смерті було 23 роки.

Нагадаємо, у жахливій пожежі на Харківщині живцем згорів чоловік.

Як повідомляв Знай.uа у будинку пропагандистки Скабеєвої чоловікові подарували труп в килимі.

Знай.uа писав, в жахливій пожежі на Харківщині двоє згоріли живцем.