Мешканці української столиці з нетерпінням очікують від влади якихось позитивних змін у житті, оскільки дуже втомилися від жахливих доріг, гір сміття на кожному кроці і неймовірних сум у платіжках. Схоже, мер міста зрозумів, що необхідно повідомити громадянам хоч яку-небудь позитивну новину, що зробив в інтерв'ю ТСН.

Кличко заявив, що протягом наступних двох років відкриються дві нові станції метрополітену на Сирецько-Печерській гілці, про що стало відомо з його коментаря в ефірі українського телеканалу.

Мер столиці розповів: "Протягом двох наступних років ми збираємося відкрити в напрямку Виноградаря дві нові станції метрополітену".

За словами широко відомого Кличко, підготовчі роботи вже ведуться, а незабаром почнуть активний етап будівництва метро. У прес-службі столичного мера розповіли, що мова ведеться про станції метро "Проспект Правди" і "Мостицька".

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як відомо, "Київський метрополітен" оголосив тендер на будівництво ділянки метро від станції "Сирець" на житловий масив Виноградар, вартість якого становить 6,3 мільярда гривень, у січні 2018 року. Також варто зазначити, що дата проведення тендеру переносилася кілька разів. Останні торги метрополітен оголосив 11 вересня, а проект розрекламованого будівництва затвердили ще у липні минулого року.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що нещодавно в Києві відбулася неприємна аварія – набита цеглою фура перекинулася і весь її вміст висипався назовні. Причиною події вважається несправність автомобіля, потерпілих, на щастя, немає.

Як повідомляв портал "Знай.uа": українська столиця зайняла перше місце в рейтингу бюджетних міст Європи для недорогого відпочинку. Згідно з дослідженнями, провести вихідні удвох в Києві можна за 250 євро.

Також "Знай.uа" писав, що фанати голлівудських бойовиків і літаків в захваті від того, що в Київ прилетів літак-акула, який брав участь у зйомках нашумілої стрічки "Нестримні-3".