Українцям мер Києва Віталій Кличко відомий не тільки своїм не дуже ефективним управлінням столицею, неадекватними тарифами і, як заведено на Україні, невиконанням передвиборчих обіцянок. Найбільшу популярність йому принесли вислови та фрази, які у розсудливої людини не вийде написати, навіть якщо дуже сильно захотіти. Чи мер робить це спеціально, щоб розрядити обстановку, чи він просто не розуміє, про що говорить – скарбничка цікавих фраз голови Києва регулярно поповнюється.

Кличко не так давно знову потішив українців своєю дотепністю - мер Києва осоромився в ефірі телеканалу NewsOne, на якому розповідав про інтенсивну терапію.

У своєму інтерв'ю він розповів: "Якщо раніше у відділенні інтенсивної терапії помирав кожен шостий чоловік, то тепер - кожен другий. Це дуже важливо. Ми піднімаємо рівень, ми рятуємо життя".

Журналісти ніяк не можуть зрозуміти того, сміятися їм чи плакати? Вони переконані в тому, що Кличко просто повторює заздалегідь завчені фрази, не вникаючи в їх суть. З цієї причини він не може збагнути, коли спотворює сенс і говорить дурниці оточуючим.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Кличко анонсував відкриття в столичному метрополітені двох нових станцій. Мер Києва заявив про те, що підготовчі роботи вже в самому розпалі і найближчим часом розпочнеться безпосереднє будівництво. За його словами, нові станції нададуть у користування в найближчі два роки.

Як повідомляв портал "Знай.uа": столичні дороги давно вже не можна назвати нормальними, оскільки кількість вибоїн на них неможливо порахувати. Але, коли здається, що гірше вже просто нікуди, відбуваються події, які вражають уяву. Нещодавно на одній з вулиць Києва на дорозі утворилася яма, в яку з легкістю зможе поміститися цілий автомобіль.

Також "Знай.uа" писав, що столичні водії маршруток нерідко вражають своєю нелюдяністю і неадекватністю, чим викликають гострі обговорення в мережі. Не так давно один з маршрутників відмовився відкривати двері перед чоловіком з маленькою дитиною і коляскою.

Сміятися чи плакати. Послухайте, як міський голова міста Києва Кличко хвалиться: «Якщо раніше у відділенні інтенсивної терапії помирала кожна шоста людина, то тепер – кожна друга». Перемога, вважає мер столиці України. Людина повторює завчені фрази, не вникаючи у суть. Тому й не усвідомлює, коли щось перекручує і виголошує дурниці. То сміятися нам чи плакати? Хоча, що за питання. Адже це не Кличко керує містом, а мафія забудовників, яку він привів, та інші гидотні мармизи. Плачте, тепер, кияни, спостерігаючи за тим, як наше місто руйнують. До слова, Кличко ще очолює партію «Блок Петра Порошенка»? Очолює ж?

Geplaatst door Tetyana Vysotska op Vrijdag 22 februari 2019