В українській столиці сталася моторошна аварія. Так, легковик Audi на величезній швидкості врізався в електроопору, яка стояла на зупинці громадського транспорту. Відомо, що пасажир автомобіля в результаті зіткнення загинув.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, трагедія сталася в Дарницькому районі столиці. З'ясувалося, що водій Audi рухався по вулиці Алма-Атинській і не зміг впоратися з керуванням. В результаті автомобіль на величезній швидкості вилетів на зупинку.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

В результаті аварії постраждав пасажир легковика. Після зіткнення його затиснуло на задньому сидінні. Чоловіка з понівеченого Audi витягли рятувальники, після чого його госпіталізували. Але в лікарню потерпілого доставити не встигли: чоловік помер в кареті швидкої допомоги.

Примітно, що на момент ДТП на зупинці не було людей. Всі обставини ДТП з'ясовуватиме слідство.

Варто нагадати, що 22 лютого, в Молдові сталася ДТП за участю президентського кортежу. У п'ятницю, 22 лютого президентський кортеж Ігоря Додона потрапив у ДТП. На щастя, в результаті аварії ніхто не постраждав. Зіткнення двох легкових автомобілів сталося на трасі Страшени — Калараш. Про цю ситуацію президент відгукнувся на своїй соцсторінці у Facebook повідомивши у своєму посланні про те, що він в безпеці, а так само попросив своїх прихильників, друзів і колег не спекулювати на тему ДТП за участю автомобіля з його кортежу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що приблизно о 13:00 на вулиці Вокзальна водій службового авто Toyota Prius патрульної поліції не зміг зманеврувати і протаранив КАМАЗ. Про це розповіла прес-служба поліції. Зазначається, що в результаті інциденту ніхто не постраждав. На винуватця ДТП було складено протокол за ст 124.

Нагадаємо, "Міністра ДНР" затримали в Москві і депортують в Україну: вкрав зарядку від смартфона.

Як повідомляв Знай.uа президент потрапив у серйозну ДТП, машина перекинулася.

Знай.uа писав, у Харкові зіткнулися три легковики: лікарі борються за життя постраждалих.