У Києві на мосту Патона повністю закриють рух транспорту в ніч на 24 лютого. Траспорт не буде ходити в обидві сторони.

Цю інформацію повідомили у прес-службі КМДА.

Шляхопровід буде закритий на одну ніч з 00:00 до 05:00, у зв'язку з проведенням першочергових ремонтних робіт. Мешканців столиці просять заздалегідь планувати новий маршрут руху.

Комунальні служби обрали для проведення робіт ніч неділі, щоб не створювати великі незручності автомобілістам. Вже з ранку понеділка міст відкриють і жителі Києва зможуть дістатися на роботу. КК "Київавтодор" просить водіїв поставитися з розумінням до незручностей, пов'язаних з ремонтом, і вибрати альтернативні шляхи руху.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що з приходом весни, першого березня, у Львові закриють проїзд приватного транспорту, що їде до залізничного вокзалу. Пов'язано це з тим, що в місті планується велика реконстукція Палацової площі.

Зі слів мера міста Андрія Садового, після реконструкції Львів отримає нове дихання. Тому що площа буде максимально комфортною для жителів і з усіма "прибамбасами".

Так, з першого березня цього року розпочнуться ремонтні роботи. Згідно запланованих термінів, закінчаться вони тільки в 2020 року.

Андрій Садовий зазначає, коли люди виходять з вокзалу на площу, їхній настрій псується, так як вони очікують чогось дуже крутого від Львова. Тому була і запланувала реконструкція Палацової площі.

Відомо, що під час проведення ремонтних робіт на першому етапі, буде перекрито практично весь рух. Залишиться невелика частина для проїзду громадського транспорту і таксі. Примітно, що водії приватних авто не зможуть доїхати до залізничного вокзалу Львова.

Раніше "Знай.uа" писав, що пробки в Києві: оперативна ситуація на дорогах столиці, карта.