У понеділок, 25 лютого, в столиці неподалік від метро "Видубичі" помітили величезний стовп пари. Згідно з попередніми даними, він імовірно виходив від Київської теплоелектроцентралі №5. Крім того, випаровування супроводжувалися гучним шумом. У своєму повідомленні прес-служба ДСНС в Києві розповіла, що причиною цього явища може бути скидання пари на ТЕЦ.

Очевидці повідомили, що приголомшуючий гул почався близько 13:30 і тривав близько години, після чого вщух. Один зі свідків поділився враженнями: "Стояв такий шум, вуха глухли. Таке враження, що авіаналіт якийсь. Всі співробітники в паніці!".

Трохи пізніше в комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" розповіли подробиці виникнення стовпа пара. Співробітники підприємства заявили: "Цей шум виходив з ТЕЦ-5 (вул. Промислова). Там проводилися випробування енергоблока. Це планова робота, ніяких відключень не планується".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що київська влада могла б нескінченно відкладати ремонт доріг і споруджень у столиці, але їх жалюгідний стан просто не дає можливості затягувати і далі. Анонсований ремонт ще одного мосту з довгого переліку напіврозбитих, оскільки його стан просто небезпечний для жителів і гостей міста. Фото в мережі викликають тільки жах, але, як повідомляється, вже в квітні планується укласти договір на виконання ремонту.

Як повідомляв портал "Знай.uа": конфлікт поблизу столиці переріс в перестрілку. Згідно з інформацією правоохоронців, інцидент стався біля заправки, при цьому також йдеться про потерпілого. Після того, як зловмисник зробив кілька пострілів, він швидко зник у невідомому напрямку.

Також "Знай.uа" писав, що будівництво метро на Виноградарі стало найбільш очікуваною подією у столиці, проте, як зазвичай відбувається в нашій країні, раптово виникло питання з фінансуванням. Не встигли влади повідомити про приблизну дату здачі станцій в експлуатацію, як було прийнято рішення урізати кошти на ведення робіт. Але, в той же час, виплати планують збільшити трохи пізніше.