У вівторок зранку, 26 лютого, через снігопад у Києві утворилися кількакілометрові затори.

З даних Google Maps випливає, що найбільш ускладнився рух в районі станцій метро "Університет", "Площа Льва Толстого", "Шулявська", "Берестейська", "Поштова Площа", "Васильківська", "Дорогожичі", "Лук’янівська", "Осокорки", а також у Дніпровському районі поблизу станцій метро "Лівобережна", "Дарниця" і "Чернігівська2".

Крім цього, затори спостерігалися на мосту Патона, Північному і Дарницькому мостах.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також значно ускладнився рух в районі Набережного шосе, вулиць Набережно-Хрещатицька, Набережно-Рибальська та Гаванському мосту, проспекту Стапана Бандери, вулиць Богатирській, Казимира Малевича, Новокостянтинівській і Семена Скларенка, Саксаганського, та Голосіївським проспектом.

Нагадаємо, погодні умови в Києві, а саме той факт, що нас занесло снігом по самі вуха, серйозно погіршив ситуацію на і без того проблемних дорогах.

У цьому вже переконалися водії автомобілів, які мали нещастя проїздити через центр Києва, а нам про це розповіли детальні дані Google maps.

Зокрема, у заторах стоїть майже весь центр Києва в районі станції метро "Театральна", Бессарабського ринку до Європейської площі, вулиці Хрещатик і площі Льва Толстого.

Рух ускладнено від станції метро Житомирська до Шулявській. Паралізовано рух на проспекті Перемоги та Солом'янської площі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у вівторок, 5 лютого, у Києві на Дорогожичах прорвало трубу. Проїжджу частину і тротуари залило водою, через що довелося перекрити дорогу.

Комунальна аварія сталася о 4:15 на перехресті Мельникова і Дорогожицької. Тут прорвало трубу Д-600, через що на вулицю вилилося чимало води. Про це повідомляє Інформатор з прес-служби Київводоканалу.

Також Знай.ua писав про те, що після кількаденних снігопадів в усіх областях на дорогах працює спецтехніка з розчищення снігу в посиленому режимі.