У Бориспільському районі в селищі Сулимівка сталася страшна історія. Так, в придорожній канаві жінка помітила дуже жахливу картину - труп з прив'язаною до нього цеглиною. Жінка відразу ж кинулася у відділення до копів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ, пише портал "Політека".

поліція
поліція

Копам вдалося з'ясувати особу загиблої. Нею виявилася 38-річна мешканка цього ж села. Судмедекспертиза встановила, що жінка померла від закритої черепно-мозкової травми. Поліцейські встановили співмешканця загиблої. Він і став головним підозрюваним у вбивстві.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За словами копів, 31-річний чоловік спочатку перед поліцією "клеїв дурня". Розмазував сльози по обличчю, стверджував, що співмешканка наклала на себе руки, вводив в оману слідчих, пафосно ображався на те, що його підозрюють у вбивстві.

Але все ж він зізнався у злочині. За його словами, він з жінкою випивав. Як воно часто буває під час розпивання спиртного, спалахнула сварка, яка викликала приступ ненависті у зловмисника. Він почав руками бити жінку по голові. Коли співмешканка припинила подавати ознаки життя, він почав замітати сліди злочину. Прив'язав до тіла цеглу, виволік і втопив у найближчій канаві з водою.

На даний момент підозрюваного затримано. Його підозрюють у навмисному вбивстві. Запобіжний захід йому обере суд.

Варто нагадати, що в Липовці, Вінницької області двоє рецидивістів по-звірячому розправилися з місцевим жителем за те, що він свідчив проти одного з них у суді. Зокрема, відомо, що 53-річного чоловіка спочатку жорстоко побили у власній квартирі, а вже потім виволокли на майданчик зони відпочинку місцевого ремзаводу. Після цього вони вирили яму на березі річки Соб і закопали свою жертву.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що нещодавно в центрі Івано-Франківська жорстоко вбито чоловіка. На даний момент вже відоме ім'я жертви. У поліції повідомляють, що їм надійшов сигнал про те, що люди знайшли в центрі міста труп. Відомо, що чоловіку вистрілили в шию. Біля тіла жертви було виявлено три гільзи. Саме стільки вогнепальних поранень зловмисники завдали чоловікові.

Нагадаємо, експерти розкрили страшну таємницю про траєкторію Нібіру: Земля перетвориться на пекло.

Як повідомляв Знай.uа з'явився жорстокий сценарій Апокаліпсису: все відбудеться за лічені секунди.

Знай.uа писав, у прибульців є запасний план: Апокаліпсис все-таки відбудеться.