У Київській міській державній адміністрації анонсували будівництво гігантського торгівельного центру, який буде розсташований у районі Південного залізничного вокзалу.

Про це йдеться на офіційному сайті КМДА.

У повідомленні сказано, що біля Південного вокзалу в Києві побудують новий торговий центр. Відкриття об'єкту за адресою вулиця Георгія Кірпи, 2 Б, заплановано у другому кварталі 2019 року.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Ексклюзивним брокером проекту торгового центру виступає Colliers International. Площа запланованого об'єкта - понад 2000 квадратних метрів. Місце розташування ТЦ досить вигідне, адже щоденний пішохідний трафік в районі Південного вокзалу становить понад 100 000 чоловік в день.

На сайті Київської міської державної адміністрації також зазначено, що земельна ділянка, яка перебуває на Георгія Кірпи, 2 Б, передана у 2016 році ТОВ "Полюс-центр" для реконструкції підземного будови під багатофункціональний комплекс".

Нагадаємо, в українській столиці сталася жахлива пожежа. Так, у торговельному центрі Art Mall на вулиці Заболотного, 37 в одному з холодильників супермаркету Fozzy сталося загоряння.

Відомо, що гарячий інцидент стався в четвер, 21 лютого. Про це пишуть столичні ЗМІ, з посиланням на оперативні дані екстрених служб.

За інформацією журналістів, пожежа сталася приблизно о 2:15 ночі. Їдкий дим швидко оповив приміщення магазину, а попіл засипав продукти і товари супермаркету. Вогонь вдалося загасити ще до приїзду рятувальників. Пожежні перевіряли територію і перешкоджали можливому повторному загорянню. За попередньою версією пожежа в холодильнику сталася через коротке замикання.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у популярному київському торгівельному центрі розгорівся гучний скандал через демонстрацію нациської символіки.

Про це повідомила у Facebook користувач Христина Самхарадзе та оприлюднила відео інциденту.

У повідомленні йдеться, що у ТЦ Gorodok Gallery на LED-сходах, де зазвичай демонструється реклама, з'явилася велика свастика.

Також Знай.ua писав про те, що в українській столиці був здійснений підпал фірмового магазину Roshen, який розташований на вулиці Срібнокільській, 20.