Комісія Київради з питань екології погодила виділення землі в розмірі 0,75 ГА для будівництва станцій метро «Мостицька» і «Проспект Правди».

Їх будуть будувати в зеленій зоні.

Рішення Комісії повинні підтримати ще кілька комісій Київради та проголосувати за них на сесії.

Фахівцями було проведено попереднє обстеження ділянок. Вони виявили, що там немає рослинності у вигляді цінних порід дерев. Проте, там є американські клени, а також фруктові дерева – багато з них уражені хворобами.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як свідчить рекомендація Комісії, після будівництва павільйонів метро, територія будівництва буде інтегрована в зелену зону. Там будуть висаджувати нові дерева і зроблять благоустрій.

Варто нагадати, що Початок довгоочікуваного будівництва метро на Виноградарі стало найгучнішою новиною цієї зими. Тисячі киян з полегшенням зітхнули, дізнавшись, що протягом двох років у Подільському районі з'являться станції "Мостицька" і "Проспект Правди". Але не встигли жителі столиці порадіти, як на засіданні Постійної комісії Київради з питань транспорту, зв'язку і реклами повідомили про тимчасове урізання коштів на це будівництво. Подробиці дізнавалися Знай.ua.

Витрати на метро зменшать на 290 млн

У ході розгляду питання щодо коригування Програми економічного і соціального розвитку та бюджету р. Києва на 2019 представники профільного Департаменту повідомили про кілька зміни щодо виділення коштів на транспортні об'єкти міста.

А відбудеться це в результаті розподілу залишків фінансування "митного експерименту" і змін у виділенні додаткових коштів спецфонду - Державного фонду регіонального розвитку.

Нагадаємо, Кличко анонсував зміни в київському метрополітені: підготовчі роботи вже ведуться

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пограбування століття: співробітниця банку в Запоріжжі поцупила з рахунків своїх клієнтів мільйони

Також Знай.ua" писав про те, що Шведські фанати ледь не підірвали стадіон: відео