У четвер, 28 лютого, у Києві сталася моторошна трагедія - розбився насмерть чоловік, який випав із балкону багатоповерхівки.

Про це повідомляють "Вартові Еспресо" та публікують кадри з місця трагедії.

За повідомленням правоохоронців, подія сталася близько 7:00 у Дніпровському районі по вул. Миропільській. Чоловік випав із балкону 16 поверху.

Від отриманих травм постраждалий помер на місці. За попередніми даними, загиблий служив у Нацгвардії, йому було близько 20 років.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Загиблий мешкав у цьому будинку на 4 поверсі. На місці події працюють слідчі, які з‘ясовують обставини смерті чоловіка.

Нагадаємо, у місті Харків чоловік мив вікна на 7 поверсі, оступився і розбився на смерть.

Квартира загиблого розташована на 7-му поверсі дев`ятиповерхівки.

У ГУНП Харківській області повідомили, що інформація внесена до журналу єдиного обліку. Працівники поліції встановлюють всі обставини події.

Нещасний випадок стався вдень 24 лютого на вулиці Амосова в Немишлянському районі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у вівторок, 15 січня, в Києві за адресою вулиця Липківського, 34 виявили труп хлопця. Тіло лежало біля 16-поверхового будинку.

Все сталося близько 22:00. Про це Інформатору стало відомо на місці події.

За попередньою інформацією, хлопець 1998 року народження — громадянин Марокко, але навчався в Україні. Вчора він запізнився на свій літак і залишився в квартирі у знайомих за адресою вулиця Липківського, 34.

Як розповіли поліцейські, коли молоді люди вже відпочивали, хлопець різко підвівся і виліз на підвіконня. Дівчата, які перебували в квартирі разом із самогубцею, намагалися утримати молодого чоловіка за штани, проте хлопець почав падати за вікно і вислизнув вниз.

Також Знай.ua писав про те, що у Харківській області в одному з селищ стався жахливий інцидент.