У п'ятницю, 1 березня, столичні протестувальники прорвалися у будівлю адміністрації з вимогою поговорити з мером Києва Віталієм Кличком. Про це пише активіст Сергій Мельниченко на своїй сторінці у Facebook.

"Друзі. Кілька сотень киян захопили колонний зал КМДА! Нам хочуть задурити голову заступниками. Ми вимагаємо тільки Кличка", - розповів він.

ДРУЗІ!!! КІЛЬКАСОТ КИЯН ЗАХОПИЛИ КОЛОННУ ЗАЛУ КМДА! НАМ ХОЧУТЬ ЗАДУРИТИ ГОЛОВУ ЗАСТУПНИКАМИ... МИ ВИМАГАЄМО ТІЛЬКИ КЛИЧКА!!! ПРОХАННЯ ПІДХОДИТИ НА ПІДТРИМКУ!!!

Geplaatst door Сергій Мельниченко op Vrijdag 1 maart 2019

Кияни, які вийшли на акцію протесту, вимагають притягнути до відповідальності чиновників, які сприяють появі в столиці незаконних забудов. За словами протестуючих проти незаконної забудови постійно порушують кримінальні справи, але фігурантів це не зупиняє, і вони продовжують працювати в Департаменті.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Geplaatst door Сергій Мельниченко op Vrijdag 1 maart 2019

Раніше повідомлялося, що в Київській міській державній адміністрації анонсували будівництво гігантського торгового центру, який буде розташований в районі Південного вокзалу.

Про це йдеться на офіційному сайті КМДА.

У повідомленні сказано, що біля Південного вокзалу в Києві побудують новий торговий центр. Відкриття об'єкта за адресою вулиця Георгія Кірпи, 2Б, заплановано у другому кварталі 2019 року.

Ексклюзивним брокером проекту торгового центру виступає Colliers International. Площа запланованого об'єкта - понад 2000 квадратних метрів. Місце розташування ТЦ досить вигідне, адже щоденний пішохідний трафік у районі Південного вокзалу становить понад 100 000 чоловік в день.

На сайті Київської міської державної адміністрації також зазначено, що земельна ділянка, яка перебуває на Георгія Кірпи, 2Б, передана в 2016 році ТОВ "Полюс-центр" для реконструкції підземної будівлі під багатофункціональний комплекс.

Нагадаємо, київляни масово повстали проти Кличка, на Хрещатику бунт.

Раніше Знай.uа повідомляв, Київську мерію оточила Нацгвардія, очікують прориву, заходи безпеки підвищені до межі.

Також Знай.uа писав, названо найгірший район Києва.