Нещодавно в Києві стартувала мала приватизація і в перші ж дні відбулося дві гучних продажі. Як стало відомо, за два нежитлових приміщення вдалося виручити більше п'яти мільйонів гривень.

Першим став підвал у житловому будинку на вулиці Василя Тютюнника, 58/1, за який під час проведення аукціону на Prozorro.Продажі погодилися віддати 2,11 мільйона гривень. Примітно, що його стартова ціна становила лише 17 800 гривень, про що йдеться у відповідному записі реєстру.

Лот з аукціону

У боротьбі взяли участь дев'яносто чотири людини, а після чотирнадцяти годин торгів переміг ПП Яхно Валерій Володимирович. У ЄДРПОУ серед видів його діяльності вказані, зокрема, "Транспортне оброблення вантажів", "Оптова торгівля хімічними продуктами" і "Виробництво хімічної продукції".

Другим приміщенням стала колишня радянська аптека на бул. Верховної Ради, за право володіти якої поборолися рівно 100 учасників. Початкова вартість становила понад 220 000 гривень. Торги тривали до 4:23 ранку, а в результаті лот продали за 3,56 мільйона гривень.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Лот з аукціону

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українську столицю потрясла жахлива аварія – автомобіль пролетів на червоне світло і збив чоловіка, який переходив дорогу по переходу. Після цього водій і не подумав зупинитися, а протягнув тіло нещасного більше сотні метрів по асфальту, а потім зник у невідомому напрямку. Встановити марку і модель автомобіля вдалося за записами з камер відеоспостереження.

Як повідомляв портал "Знай.uа": паркувальні майданчики залишаються вічним питанням для Києва, але незважаючи на їх дефіцит в центральних районах міста, є і ще один привід для хвилювання українців – оренда землі надається за сущі копійки. В результаті повз столичного бюджету пропливають сотні мільйонів гривень.

Також "Знай.uа" писав, що в цьому році Україна відмовилася від участі в Євробаченні, що стало результатом відсутності згоди між переможницею Нацвідбору і НОКУ. Примітно, що представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі відмовилися також Brunettes Shoot Blondes, Freedom Jazz і Kazka, після чого журналісти вирішили з'ясувати реакцію киян на ці події.