Поліція розглядає кілька версій вбивства власника ювелірного заводу Сергія Кисельова.

Про це повідомляє прес-служба столичної поліції.

Зокрема, у поліції зазначили, що слідчі поки розглядають кілька версій моторошного вбивства у Києві. Проте основною все ж є вбивство з корисливих мотивів, адже чоловік займався ювелірними виробами.

"На цей час правоохоронці розглядають кілька версій вбивства киянина, котрий займався ювелірним бізнесом, основна із яких – вбивство із корисливих мотивів", – йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що у понеділок, 4 березня у Черкасах було знайдено тіло бізнесмена Володимира Сотникова. Сталося це в мікрорайоні Митниця о 10.30 у під'їзді житлового будинку.

Варто підкреслити, що ім'я Сотникова неодноразово фігурувало у скандальних справах за фактом рейдерських захоплень земель.

Відомо, що у 2018 році його люди намагалися захопити одну з агрофірм Городищенського району Черкаської області. Однак правоохоронці попередили захоплення і затримали 50 осіб. У них вилучили два пакети пістолетів, автомати, наркотики.

Пізніше правоохоронцям вдалося з'ясувати, що чоловіки прибули на територію Черкаської області з Київської, Житомирської та Харківської областей.

Крім того варто відзначити, що у У Москві колишній український пожежний підозрюється у скоєнні звірячого подвійного вбивства. У квартирі, де проживала родина, знайшли понівеченими тіла дружини і сина. Сам підозрюваний намагався накласти на себе руки, перерізавши вени.

У скоєнні жорстокого вбивства підозрюють Саву Нікітіна, який працював в Україні пожежним протягом трьох років. 34-річний чоловік наніс своєму п'ятирічному сину близько 70 колото-різаних ран, а молоду дружину вбив ударом важкого предмета по голові.

У пердсмертной записці Нікітін написав, що дуже любить сина Марка. На підлозі квартирі він залишив напис кров'ю: "Я тебе породив, я тебе і вб'ю", а на підвіконні — "Юда — Маша" (вбиту дружину звали Марією). Також серед записок можна знайти послання кримчанам і фразу "українці і росіяни – брати".

Нагадаємо, Гордон на всю країну назвав прізвища тих, хто хоче його вбити.

Як повідомляв "Знай.ua", на Запоріжжі знайшли тіло без голови.

Також "Знай.ua" писав, що найбільшу мережу квартирних крадіїв накрили у Києві.

Вбивство водія Merсedes у Києві: з’явились нові подробиці