5 березня в офісі Святошинського Центру надання адміністративних послуг зустрічали іноземну делегацію, пише Рідний Київ з посиланням на Facebook сторінку центру.

Делегація з Гродненської області (Республіка Білорусь), у складі якої були представники Гродненського облвиконкому, Міністерства юстиції та Національного центру законодавства та правових досліджень РБ, завітала до Святошинського району в рамках обміну позитивними практиками в інтеграції адміністративних послуг.

Колеги з сусідньої держави під час візиту до України вивчали досвід України з інтеграції адмінпослуг в одному місці для покращення умов обслуговування їх отримувачів.

Гості з цікавістю знайомилися з роботою нашого центру надання адміністративних послуг, детально вивчали переваги його роботи та проблеми, пов’язані зі збільшенням передачі іншими державними інституціями надаваних послуг до єдиного центру.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Українці ділилися позитивним досвідом, з гордістю демонстрували переваги такої організації роботи для клієнтів, а також свої досягнення в покращенні обслуговування відвідувачів центру.

Довідково:

Святошинський центр надання адміністративних послуг було створено у 2015 році. За цей час отримати адміністративні послуги в ньому встигло понад 332 тис. заявників. Кількість надаваних послуг за цей час збільшилася з 49 до 151. Штат обслуговуючого персоналу зріс з 28 осіб до 50. У середньому в день до центру звертається 370 громадян. Послуги, що користуються найбільшим попитом, це: реєстрація місця проживання громадян, оформлення ID-карток та закордонних паспортів, реєстрація бізнесу.