В українській столиці сталася моторошна аварія за участю Daewoo Nexia та Mercedes. Так, за адресою Нижньоюрківська, 10 водії авто не змогли поділити дорогу. Пасажир однієї з машин загинув на місці.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, одного з водіїв госпіталізували у важкому стані. ДТП сталася близько 10:30, 9 березня.

Оперативне фото з місця ДТП

А ось за даними копів, Nexia рухалася вгору по вулиці Нижньоюрківській. Попередньо, на зустріч їй рухався Mercedes. Машини не поділили дорогу. Уникаючи зіткнення, Nexia влетіла в бетонну огорожу. Від сильного удару пасажир помер на місці, а водія госпіталізували. Другий автомобіль зник у невідомому напрямку. Загиблим пасажиром виявився чоловік 1959 року народження.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

На Нижнеюрковской Daewoo Nexia вылетела в бетонное ограждение: пассажир погиб, водитель в скорой

Geplaatst door Информатор Киев op Zaterdag 9 maart 2019

Відомо також, що на місці ДТП працювали 2 наряди поліції, рятувальники і 2 карети "швидкої". Деталі аварії встановлюються.

Варто нагадати, що ввечері 8 березня в Києві поліція затримала нетверезого 16-річного хлопця, який вкрав у батька машину і потрапив в аварію з патрульною машиною Toyota Prius. Поліція гналася за Lancia, коли отримали повідомлення про викрадення машини і помітили на вулицях столиці. Водій ігнорував вимоги поліцейських і почав тікати. У підсумку хлопець не зміг вписатися в поворот, протаранивши патрульну машину. Поліцейського госпіталізували з пораненням руки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поблизу Луцька сталася жахлива катастрофа. В результаті ДТП загинув відомий волинський журналіст Юрій Яцюк. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих видань. За інформацією співробітників ЗМІ, аварія сталася на трасі Устилуг - Луцьк - Рівне 8 березня, близько 19:18. За даними журналістів, це сталося неподалік рекреаційного комплексу "Рестрапарк".

Нагадаємо, трагічно загинув зірка культового серіалу: на його творчості виросло ціле покоління.

Як повідомляв Знай.uа жінки потрапили в криваву ДТП у Києві: розбите скло полетіло дитині в голову.

Знай.uа писав, під Києвом авто зім'яло вщент , п'ять жертв: підлітки каталися вночі.

Дивіться відео по темі: