У Києві копи затримали двох чоловіків. Зловмисники прикидались таксистами і грабували своїх пасажирів. За повідомленням Інформатора горе-таксисти їздили по місту з характерною "шашкою" таксі і підшукували в громадських місцях. Користувались попитом нічні розважальні заклади і ресторани - звідти здебільшого забирали пасажирів напідпитку. Вони присипляли п'яних пасажирів і легко грабували їх.

За напрацьованою злочинною схемою злоумисники діяли і в ніч на 8 березня на вулиці Кам'янської в Дарницькому районі столиці. Там вони підібрали перехожого напідпитку. Зловмисники запропонували йому напій з сильнодіючим препаратом "Азалептол".

Коли чоловік втратив свідомість, вони відібрали у нього ювелірні вироби, близько 10 тисяч гривень і мобільний телефон. Після цього викинули його з салону автомобіля в районі вулиці Поліської.

Правоохоронці затримали злочинців. Ними виявилися двоє киян, 27 і 37 років, один з яких раніше був судимий за кримінальні злочини.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Обидвом оголошено підозру за частиною 3 статті 187 КК України. Наразі вирішується питання стосовно обрання запобіжного заходу. Зловмисникам загрожує до 12 років позбавлення волі. За результатами слідства вже встановлено їх причетність до ще одного аналогічного нападу. Правоохоронці підозрюють, що молодики діяли за напрацьованою схемою і на їхньому рахунку не один такий злочин.

До речі, нещодавно оперативники затримали повію-клофелінщицю. 29-річна жінка приїхала до столиці із Вінницької області у пошуках кращої долі понад 9 років тому, залишивши свою малолітню доньку на дідуся з бабусею. Не знайшовши гідної професії, дівчина стала заробляти на життя проституцією, а за сумісництвом ще й крадіжками.

Нагадаємо, копи викрили зухвалу схему обкрадання киян: ховайте свої картки.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", ПриватБанк загрожує клієнтам по телефону: ставлять себе вище закону

Також Знай.uа" писав про те, що До Приватбанку готують колективний позов: ваші дані вже не можуть бути у Путіна, мільйони клієнтів у небезпеці.