У Києві кермувальник припаркував свій автомобіль "як олень", залишивши транспортний засіб просто на трамвайних шляхах. Відео інциденту опублікував у Facebook журналіст Вадим Колодійчук.

Неправильно припаркований автомобіль зупинив рух столичного трамвая номер 14 біля станції метро "Берестейська". Люди усі поспішали по справах, ніхто не мав змоги чекати, тому із рішенням, що робити, довго не думали.

Обурені і розлючені нахабством пасажири вийшли з вагона і просто відтягнули автомобіль порушника на проїжджу частину. При цьому патрульних на місце інциденту викликати не стали.

"14 трамвай і його пасажири пробивають собі дорогу. Поліція Києва, що робити в такому випадку?" - написав Колодійчук.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

14 трамвай та його пасажири пробивають собі дорогу. Поліція Києва, що робити у такому випадку?

Geplaatst door Vadim Kolodiychuk op Vrijdag 8 maart 2019

Користувачі активно коментують відео в мережі: "Такого водія потрібно примусово за свій рахунок направити на псіхекспертизу. А їх ой як багато", "Регулярно такое происходит", "Я бы таких парковальщиков, катком закатывала", "Гмм..дай подумати... трамваю треба просто продовжувати рух", "и что? Херой прочувствует это? Ему плевать..."

Нагадаємо, у Полтаві винайшли цікавий спосіб напоумити автохамів: "дякуй долі, що це місце не твоє". Спосіб, у який чиновники вирішили провчити горе-паркувальників - просто повісили на місця, що передбачені для людей з інвалідністю неоднозначні знаки з підписами на них.

Як повідомляв "Знай.ua", столичні парковки залишаються в руках криміналітетів: Київрада не проголосувала за продаж на ProZorro. Компанії існуючих орендарів майданчиків є фігурантами справ в Генпрокуратурі. Тим часом, поки міська влада здає міські парковки в оренду за копійки, повз бюджет проходять сотні мільйонів, яких ніхто не помічає.

Також "Знай.ua" писав, що кияни оригінально розправилися з героєм паркування. Нові правила гри: в силу вступають зміни до закону про паркування