У понеділок, 11 березня, у Києві розгулявся справжній вітряний Апокаліпсис - дерева буквально пригинає до землі, із дахів будинків зриває черепицю та існує високий рівень загрози травмування людей.

Про це повідомляє Telegram-канал "ХК" та публікує відео негоди у мережі.

"Так, жарти в сторону! Вітер розгулявся неабиякий, так і вбити може! Посидьте сьогодні краще вдома, нікуди не лізьте", - пише автор під відео.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Окрім того, автор опублікував фото "злочинів" стихії, на яких чітко видно, що без покриття опинилися десятки будинків у Києві.

Нагадаємо, наступного тижня погода в Україні не потішить теплом. По всій території країни очікуються дощі.

Про це йдеться в повідомлення Українського гідрометцентру.
У понеділок, 11 березня, в Україні очікуються пориви вітру 15-20 м / с, а в Карпатах ще й пройде значний сніг. По всій країні буде хмарно з проясненнями. Лише в південній частині буде без істотних опадів.

Стовпчик термометра покаже від 1 до 4 градусів тепла. На Закарпатті, в Одеській області та в Криму буде від 3 до 8 ° тепла; вдень в західних і північних областях - 5-10 ° тепла, на решті території 9-14 °, на півдні до 18 °. На високогір'ї Карпат вночі значний, вдень помірний сніг; температура протягом доби 1-6 ° морозу.

Як повідомляв раніше Знай.ua, у понеділок, 11 березня, в Україні весняна погода зміниться дощовою.

При цьому сонце буде зігрівати тільки узбережжя Чорного та Азовського морів. Про це повідомляє український Гідрометцентр.

Так, майже по всій території країни 11 березня буде хмарно і волого. Дощі обійдуть стороною тільки Одеську, Миколаївську, Херсонську області, Запоріжжя та Крим. У південних регіонах у понеділок буде найтепліше. Сонце прогріє повітря до +14...+17 градусів.

Також Знай.ua писав про те, що столиця України здригнулася від нападу нещадної стихії - потужний ураган 10 березня терзав Київ з подвоєною силою, перелякані кияни навперебій постять в соціальних мережах фотографії з наслідками урагану, передає Политека.