Інцидент стався в неділю, 10 березня. Молодого хлопця побили прямо біля власної квартири за те, що він голосно слухав музику. Відповідне відео з камери відеоспостереження розмістила в соціальній мережі Facebook одна з мешканок цього будинку Олена Лізину.

"Можливо я з ними їжджу в ліфті, вітаюся... Горю надією що їх обох посадять", - прокоментувала дівчина звірячу розправу.

Причиною звірячого побиття стало те, що хлопець у своїй квартирі днем голосно слухав музику. Відомо, що він нібито не вимикав гучну музику ні вдень, ні вночі і ніяк не реагував на зауваження. При цьому шум заважав молодій парі, у якій маленька дитина прокидався від постійного музичного супроводу і батько вирішив розібратися з ним по-своєму.

На відео видно, як молода дівчина разом зі своїм міцним приятелем приходять розбиратися до сусіда. При цьому чоловік ховається в коридорі, поки дівчина дзвонить у двері.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Коли хлопець відкриває і починає розмову з незадоволеною сусідкою, практично відразу до нього вривається сусід, який чекав у коридорі. Судячи по слідах крові на підлозі, його почали

У Чернігові на ґрунті сусідського неприйняття також стався кричущий випадок. Чоловік застрелив свого сусіда, який голосно слухав музику. Свої дії він пояснив тим, що сусіди не заспокоювалися, а в нього був важкий день.

Раніше повідомлялося, що Юнак, якого жорстоко побили в нічному клубі Одеси, помер. Після бійки його госпіталізували, а згодом він впав у кому.

Нещодавно в Чорноморську сталася бійка в нічному клубі "Метрополіс". В результаті чого сильно побили місцевого жителя Артура Шапіро. Він впав у кому і лежав в Одеській обласній лікарні.

UPD: пострадавший решил не розглашать свое имя из опасений за своих близких. Я не знаю, доведет ли он дело до конца, но, я думаю, что если мы опознаем виновных, их все же накажут! #SOS Слабонервным не смотреть!!! Это видео сегодняшнего инцидента (вс 10 марта 2019) с избиением парня в его квартире на Калнышевского 14, Киев. Соседями. За громкую музыку днем. В моем подьезде. Возможно я с ними езжу в лифте, здороваюсь... Горю надеждой что их обоих посадят!!!!

Geplaatst door Elena Lizina op Zondag 10 maart 2019

Нагадаємо, поляки жорстоко побили українця у Варшаві. У Варшаві стався прикрий інцидент - поляки накинулися на українця, водія Über.

Як повідомляв Знай. ua, в Одесі раптово помер юнак, якого жорстоко побили в нічному клубі. Йому зробили операцію і він навіть йшов на поправку.

Знай. ua писав, що росіяни на Масляну ледь не билися за млинці - останній шанс пообідати. У Росії на святкуванні Масляної кидали млинці прямо в натовп.