У центрі Києва учасники акції, організованої "Нацкорпусом" з вимогою покарати винних у розкраданнях в оборонному комплексі, рушили з Майдану Незалежності до адміністрації президента через Європейську площу, про це пише Типовий Київ.

Як заявив лідер "Національного корпусу" Андрій Білецький, до участі в акції "День гніву" долучилися "понад 10 тисяч людей".

Він заявив, що наступного разу "буде гарячіше", якщо влада "не почує наші вимоги".

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Не дивлячись на дощ, на Майдані знову мітингують Націоналісти. На даний момент колона рушила у сторону Європейської...

Geplaatst door Типичный Киев op Zaterdag 16 maart 2019

"Не дивлячись на дощ, на Майдані знову мітингують Націоналісти. На даний момент колона рушила у сторону Європейської площі. Вимагають звільнення Порошенка через розслідуваня Дениса Бігуса (розслідування корупційний схем в "Укроборонпромі").

Окрім представників Нацкорпусу та Національних дружин, яких на акції більшість, на Майдані зібрались також жителі інших міст. Організатори наголошують, що проводитимуть мітинги, поки розлідування корупційних схем в "Укроборонпромі" не завершиться покаранням винних.

За безпекою спостерігають понад 3 тисячі правоохоронців – їх стягували до центру міста від ранку. Прилеглі до Адміністрації Президента вулиці ще заздалегідь перекрили для руху транспорту", - пишуть в Типовому Києві.

Раніше передавалось, що громадянам США рекомендують уникати натовпу та демонстрацій, дотримуватися інструкцій місцевих правоохоронних органів.

Про це зазначається у спеціальному повідомленні посольства.

Зокрема, у посольстві США зазначили, що саме у суботу 16 березня українські націоналістичні організації планують провести демонстрацію на Майдані Незалежності.

Також ми писали, що 11 березня, народний депутат і лідер партії "Національний корпус" Андрій Білецький на прес-конференції в Києві заявив, що не хоче протистояння з поліцією або Національною гвардією. Головною метою акцій протесту був тиск на Петра Порошенко.

Також він додав, що акції триватимуть, поки всі відповідальні за корупцію в "Укроборонпромі" не сядуть на лаву підсудних.

Нагадаємо, що в "Національному корпусі" після акцій у Києві і Черкасах заявили про зникнення п'яти активістів.

Як повідомляв портал Знай.uа, скандал із зіткненням активістів з правоохоронцями в Черкасах оголив слабку сторону президента України Петра Порошенка.

Також портал Знай.uа писав, що журналіст Денис Бігус опублікував заключну частину резонансного розслідування крадіжок оборонного бюджету в Укроборонпром.