Прикрий інцидент мав місце п'ятницю, 15 березня в Оболонському районі Києва. На ходу спалахнув автомобіль Opel Astra. Про це стало відомо із інформації видання Інформатор.

Попередньо вдалось встановити, що загоряння сталося в моторному відсіку, але причин, чому так сталось, поки що не називають. На щастя, водій автомобіля не постраждав, він встиг вчасно вискочити з авто.

Рятувальники, котрі негайно прибули на місце події, змогли швидко ліквідувати займання.

В результаті пожежі автомобіль отримав серйозні ушкодження, вогонь пошкодив важливі деталі транспортного засобу. Зокрема, повністю пошкоджено моторний відсік, салон автомобіля, передні фари, крила, капот, передні колеса, лобове скло і злізла фарба. Причини пожежі тепер встановлюють експерти.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

За попередньою інформацією, водій автомобіля Opel Astra рухався по вулиці Сталінграда. Невдовзі машина загорілася і водій викликав співробітників ДСНС. На місце прикрого інциденту оперативно прибули пожежники і локалізували вогонь у 19:55, а вже о 20:08 повністю її ліквідували.

Нагадаємо, у центрі столиці вибухнув рейсовий автобус: є жертви. В Стокгольмі вибухнув, а після загорівся рейсовий автобус. Внаслідок жахливого інциденту постраждав водій. Проте, які у нього поранення, поки що не повідомляється.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що у Києві підірвали авто Турчинова: з'явилися перші кадри. В результаті вибуху є постраждалі. У ЗМІ з'явилася інформація, що цей автомобіль може належати секретарю РНБО Олександру Турчинову. Сказано, що саме на цьому автомобілі Турчинова не раз бачили.