В українській столиці сталася страшна аварія за участю дитини. Відомо, що автомобіль Skoda Fabia влетів у Daewoo Lanos з дитиною в салоні. Після чого "чех" влетів в електроопору. В результаті аварії водія Fabia і пасажирку Lanos госпіталізували.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних журналістів.

За інформацією журналістів, в салоні "корейця" крім водія перебували жінка з дівчинкою на вигляд 8-10 років. Маму дитини госпіталізували зі скаргами на біль в спині. Чоловіка, який був за кермом "чеха" також забрали медики. За попередньою інформацією, в результаті аварії він отримав відкритий перелом ноги.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

За словами очевидців, Skoda, перевищуючи швидкість, намагалася перебудуватися з крайньої лівої смуги в середню і врізалася в Daewoo. Від удару Lanos відлетів на кілька десятків метрів уперед, а Fabia винесло на узбіччя, де вона влетіла в електроопору.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові сталася аварія. Співробітниця поліції збив літнього чоловіка прямо на пішохідному переході. Від отриманих травм він помер у лікарні. Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції України в Харківській області.

"За даним фактом керівництвом ГУНП в Харківській області призначено службову перевірку. Дорожньо-транспортна пригода сталася 8 березня близько 11:30 на вулиці Полтавський Шлях", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що ДТП сталася в п'ятницю 8 березня. Жінка була за кермом легковика марки "Toyota". Вона скоїла наїзд на 65-річного пішохода. На місце події прибули медики і поліція.

Нагадаємо, труп збирали по частинах: в Одесі Mersedes на шаленій швидкості збив пішохода і врізався в дерево.

Як повідомляв Знай.uа авіакатастрофа в Ефіопії забрала не тільки життя, але і єдину мрію: у мережі з'явилася душевна історія про трагедію.

Знай.uа писав, розкрито причини катастрофи Boeing 737 Max в Ефіопії: що сталося насправді.

Дивіться відео по темі: