У понеділок, 18 березня, збулися найпесимістичніші прогнози київських водіїв, які пов'язані з початком демонтажу Шулявського шляхопроводу. В результаті Київ паралізували багатокілометрові пробки, про що повідомляє НАРОДНА ПРАВДА.

Мешканці столиці стали свідками гігансткіх пробок, що утворилися на проспекті Перемоги від станції метро "Житомирська" і до станції метро "Шулявська". Відзначається, що вони почали утворюватися з самого ранку.

Шулявський міст

Крім того, забиті машинами і прилеглі до проспекту Перемоги вулиці, а на вулиці Борщагівській зупинився рух від проспекту Космонавта Комарова у напрямку центру міста.

Згідно з оцінками фахівців, роботи по зведенню нового шляхопроводу триватимуть 17 місяців. Загальна їх вартість - близько 1 млрд гривень. Водіїв закликали з розумінням поставитися до цієї ситуації і вибрати альтернативні маршрути.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Схема об'їзду

Варто нагадати, що затверджений проект реконструкції передбачає будівництво нового шляхопроводу, протяжність якого складе 158 метрів. Він матиме шість смуг руху, а в результаті його облаштування пропускна спроможність збільшиться на 20%. Крім того, для жителів столиці з'являться велосипедні доріжки, а також буде реконструйовано підземний перехід.

Після того, як готовий шляхопровід буде зданий в експлуатацію, влада планує приступити до реконструкції розв'язки мосту.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Гонконг потрясла страшна аварія - в метро зіткнулися два потяги, машиністи яких отримали травми і на даний момент перебувають в лікарні. Інцидент трапився під час тестування нової сигнальної системи і в цей час пасажири у вагонах були відсутні.

Як повідомляв портал "Знай.иа": Українці вже втомилися висміювати ганебний міст у Києві, який лише нагадує нормальну конструкцію. У неділю, 17 березня, Шулявський шляхопровід отримав нове звання - на Google-картах хтось перейменував його на Шулявський міст - міст ганьби.

ТакожЗнай.иа" писав, що в Укрзалізниці шокували інформацією про стан залізничних шляхів, який стає все гіршим з року в рік, виною чому, як завжди в нашій країні, брак коштів.