Цієї неділі, 17 березня, українська театральна і кіноактриса Римма Зюбіна разом з друзями організувала толоку у Києві. Про це вона написала допис на своїй сторінці у Facebook.

"У неділю рано ми прокинулись і пішли прибирати свою планету. Спочатку нас було троє - Юлія Кононенко, Данило Мойсеєв і я. За годину ми прибрали одну галявину зібрали 15 мішків сміття", - написала актриса у дописі.

Як повідомила Зюбіна, загалом було зібрано близько 30 мішків сміття.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"За годину ми прибрали одну галявину зібрали 15 мішків сміття, і тут, нас побачив сусід наш прекрасний Юрій Голодов. Без вагань приєднався до нас і тоді ми весело прибрали ще й схили Протасового Яру. А сміття допоміг винести ще один сусід - Денис Іщенко. Ми навіть не змогли порахувати скільки мішків - 30 чи більше. Три години роботи, все болить мозолі, порізані руки, а ми щасливі. Дякую, Друзі! З Вами можна не лише гори і яри відродити, а й планету врятувати", - написала актриса.

Варто зазначити, що навесні планується провести понад 90 масових толок у парках, скверах та на пляжах столиці. Киян запрошують долучатися до масового прибирання зелених зон у своєму районі.

Прихильники Римми Зюбіно] не стримують емоцій у коментарях: "Не можу втриматися! Риммо, я просто вами горжуся звідси здалеку! Вважайте, за вами люди йдуть", "Це навпроти клініки Амосова.
Народ п'є за здоров'я родичів під час операції", "Молодці! Але краще було б ,щоби інші не смітили".

Нагадаємо, ПриватБанк приголомшив українців терміновим зверненням: ми йдемо до вас.

Як повідомляв Знай.uа, юні виродки познущались над жінкою з інвалідністю заради "слави" в мережі: фото. Жорстокість підлітків не вкладається у рамки здорового глузду.

Також портал Знай.uа писав, про погром табору ромів у Києві: версії сторін та ставлення українців до проблеми. Працівники парку констатують неодноразове звернення до поліції щодо дій циган та здійснений ромами напад на громадських активістів.