У вівторок, 19 березня, в під'їзді житлового будинку у Дніпровському районі Києва стався вибух невстановленого предмета.

Цю інформацію повідомив спікер Національної поліції Ярослав Тракало.

Він зазначив, що інформація про вибух на вулиці Сулеймана Стальського надійшла в поліцію о 17.45.

"За медичною допомогою звернувся місцевий житель, 1961 р. н., який знаходився біля під'їзду. Попередній діагноз - баротравма". Ярослав Тракало

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Спікер Нацполіції також розповів, що в результаті події пошкоджено стіни під'їзду і вікна у квартирах. Правоохоронці встановлюють, який саме пристрій вибухнув.

Зараз на місці події працюють патрульні, слідчо-оперативна група, співробітники вибухотехнічної служби.

Слідчі Дніпровського управління поліції визначають правову кваліфікацію події.

поліція
поліція

Нагадаємо, столичним поліцейським вдалося затримати чоловіка, який спробував підпалити магазин Roshen.

У понеділок, 18 березня, невідомий у центрі Києва кинув ємність із запальною сумішшю у вітрину магазину Roshen. Співробітники магазину оперативно загасили вогонь за допомогою ручного вогнегасника. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Поліцейським вдалося затримати чоловіка, який кинув вибуховий пакет.

Поліція
Поліція

По спецлінії "102" в Печерський відділ управління поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік кинув ємність з невідомою речовиною у вітрину магазину на вулиці Хрещатик. В ході відпрацювання території співробітники карного розшуку знайшли і затримали 53-річного жителя Києва. Його доставили в управління поліції для дачі пояснень.

Також портал писав, що на Дніпропетровщині власник євробляхи замість документів, кинув у поліцейських бойову гранату.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Маріуполі прогримів вибух, їдкий дим видно з усіх районів міста, люди в паніці.

Як стало відомо, на території меткомбінату "Азовсталь", в районі доменного цеху сталася масштабна пожежа. На відео, яке зняли очевидці, видно, що над підприємством стоїть величезний стовп вогню і диму.