Ввечері, в суботу, 30 березня буде обмежено рух транспорту на Софійській площі в Києві та на прилеглих вулицях. Станеться це у зв'язку з відкриттям фестивалю Французька весна в Україні.

Цю інформацію повідомляє прес-служба КМДА.

З 19:00 до 23:00 суботи, 30 березня заборонять рух усіх видів транспорту на вулицях Софійській, Малій Житомирській, Володимирській (від вулиці Ірининській до вулиці Великій Житомирській) та в провулку Рильського.

Повідомляється, що в роботу наземного транспорту будуть внесені зміни.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Через заборону руху на зазначених вулицях, дозволять проїзд на вулиці Хрещатик 30 березня з 19:00 до 23:00.

Нагадаємо, що Міністерство фінансів збирається реформувати сервісні центри, а також внести зміни у видачі водійських посвідчень.

Законопроект пропонує змінити юридичну значимість водійських прав. Таке посвідчення буде виключено з переліку документів, які засвідчують громадянство України. Втім, юристи кажуть, що в деяких установах все ж засвідчити особу, надавши права, можна буде.

"Це в свою чергу може викликати необхідність брати з собою паспорт в ті заклади, де необхідно підтвердити свій статус громадянина України. Також, цим же законом передбачено, що посвідчення водія відтепер матимуть безконтактний електронний носій", — говорить юрист.

Однак поки що незрозуміло, як чіп потрапить на водійські права. Швидше за все, перед цим будуть приймати новий законопроект.

Як повідомляв портал Знай.uа, чоловік роками посилав поліцейським порнографічний контент, однак копам вдалося зловити "жартівника".

Також Знай.uа писав про те, що страшна ДТП у Києві потрапила на камеру. Зіштовхнулися відразу три легкрвики і маршрутка. Як стало відомо, водій автомобіля Chevrolet втратив керування та влетів у задню частину маршрутки. Після цього автомобіль розвернуло на 180 градусів, після чого тут же спалахнув вогнем.