Акція "Нацкорпуса" проти корупціонерів в оборонці привернула тисячі учасників.

У Києві на Майдані Незалежності проходить черговий мітинг проти корупції «оборонці». Вимоги прості: залучення корупціонерів в українській оборонній сфері до відповідальності.

На Майдані зібралося приблизно п'ять тисяч людей. На акції помітили літніх людей та безпритульних. Учасники акції відокремили їх від протестувальників живим ланцюгом.

Активісти хочуть іти до Адміністрації президента, щоб вшанувати пам'ять загиблих на Донбасі.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Як заявляє прес-служба "Нацкорпуса», 23 березня не плануються силові акції. На мітингу звучать вимоги про арешт майна корупціонерів, серед яких колишній перший заступник голови РНБО Олег Гладковський, його син Ігор, Андрій Рогоза та Віталій Жуков.

Наголошується, організатори мітингу, якими знову виступає "Нацкорпус" і "Національні дружини", заявили участь до 10000 чоловік. Як і минулої суботи, акція носить мирний і безпартійний характер.

Варто нагадати, що 16 березня прихильники опозиції взяли штурмом офіс державного телебачення в Белграді. 17 березня вже мітингують біля резиденції сербського президента Олександра Вучича.

Кілька тисяч демонстрантів 17 березня стали ланцюгом навколо резиденції президента Сербії Олександра Вучича. Активісти вимагають відставки, повідомляє Radio Free Europe / Radio Liberty.

Учасники акції вигукували гасла і скандували: "Він закінчив!" Це гасло відоме з акцій протесту, які у 2000 році спровокували відставку діючого тоді президента Югославії Слободана Мілошевича.

Поліція не пропускала демонстрантів до будівлі, в декількох зіткненнях правоохоронці пішли на крайні заходи і застосували сльозогінний газ.

Нагадаємо, Україна стоїть на порозі третього Майдану: головну загрозу показали одним фото

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Військові і поліція оточили центр Києва, підходи перекриті, зв'язок глушать: фоторепортаж

Також Знай.ua" писав про те, що Активісти збунтувалися проти Порошенка і змусили свиней літати: відео