У середу, 27 березня, у Києві замінували великі торгові центри Gulliver і Skymall. Про це передає "Інформатор".

Дзвінок на лінію екстренних служб про вибухівку в ТРЦ Gulliver надійшов близько 16:40. На місце події прибули правоохоронні органи, медики і пожежники. Всіх відвідувачів евакуювали.

ТРЦ Gulliver заминировали: людей эвакуируют

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 27 maart 2019

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше в середу надходила інформація про те, що вибухівку шукають в популярному столичному ТРЦ Skymall.

Адміністрація торгового центру отримала анонімний дзвінок про мінування. На місце прибули вибухотехніки та кінологічна служба, які перевіряють приміщення на наявність вибухівки. Відвідувачів евакуювали.

«Заминировали» Skymall: что происходит в ТРЦ

Geplaatst door Информатор Киев op Woensdag 27 maart 2019

Раніше повідомлялося, що в результаті вибуху в київській квартирі загинув громадянин РФ, який перебував у розшуку за вбивство, вчинене в Україні.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

"Пригода сталася вчора близько 23 години на проспекті Науки. У поліцію надійшло повідомлення, що в Голосіївському районі столиці прогримів вибух. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та територіальних управлінь поліції, вибухотехніки та патрульні поліцейські", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у Києві в Голосіївському районі стався жахливий інцидент. Так, в житловому будинку на проспекті Науки, 11 вибухнув невідомий предмет, що призвело до загорання квартири.

Раніше Знай.иа повідомляв, акція "Нацкорпусу" проти корупціонерів в оборонці привернула тисячі учасників.

Також Знай.иа писав, керівник "Укрзалізниці" Євген Кравцов заявив, що з липня поточного року розпочнеться масштабна реконструкція Вокзальної площі у Києві. Зокрема, Кравцов зазначив, що до наданого проекту ще будуть внесені певні зміни, однак головні контури майбутньої реконструкції вже зараз можна помітити.