6 та 7 квітня у столиці на кількох вулицях заборонять рух транспорту в рамках проведення 9-го Київського міжнародного напівмарафону, про що повідомляє сайт Київської адміністрації.

За причини монтажу і демонтажу конструкцій з 5:00 6 квітня до 22:00 7 квітня рух транспорту зупинять на Контрактовій площі, вулиці Межигірській (від Контрактової площі до вулиці Спаської), вулиці Григорія Сковороди (від Контрактової площі до вулиці Волоської), а також вулиці Петра Сагайдачного (від Контрактової площі до вулиці Андріївської).

Напівмарафон

7 квітня з 8:00 до 14:40 перекриють рух за маршрутом перегонів. На 21 км: Контрактова площа – вулиця Петра Сагайдачного – вулиця Ігорівська – вулиця Набережно-Хрещатицька – Набережне шосе – Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – Північний міст (реверсивний рух в смузі зустрічного транспорту) – вулиця Труханівська – Парковий міст.

На 10 км: Контрактова площа – вулиця Петра Сагайдачного – естакада з Володимирського узвозу на вулицю Набережно-Хрещатицьку – вулиця Набережно-Хрещатицька – Гаванський міст – вулиця Набережно-Рибальська – Гаванський міст – вулиця Набережно-Хрещатицька – вулиця Ігорівська – вулиця Петра Сагайдачного – Контрактова площа.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Напівмарафон

Під час заходів порядок і безпеку будуть забезпечувати правоохоронці, які також будуть супроводжувати учасників за визначеними маршрутами. Також, щоб уникнути непередбачених ситуацій під час події будуть чергувати рятувальники і бригади екстреної медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в колумбійському місті Калі 32-річна жінка та за сумісництвом багатодітна мати померла від тривалого сексуального марафону.

Як повідомляв портал "Знай.uа": невідомі грабіжники вкрали коштовностей на суму 1,3 мільйона доларів з ювелірної крамниці в Лондоні, проривши тунель з підвалу букмекерської контори під час проведення багатотисячного марафону.

Також "Знай.uа" писав, що мандрівник з Нової Зеландії пройшов марафон в 160 км по поверхні замерзлого монгольського озера без спеціального спорядження при температурі -25 °C.