Напевно, кожен з нас зараз задається одним і тим же питанням: за кого проголосувати на президентських виборах. На це питання ви можете відповісти тільки самі собі, але, щоб не помилитися і дійсно зробити правильний вибір, Знай.ua звернувся до віщунки Лані Яр. Вона і розповіла, чого чекати від від майбутньої неділі й як правильно себе налаштувати в цей день.

Лана Яр розповіла, як правильно готуватися до виборів

Розглянемо детальніше ситуацію виборів: День вимагатиме відповідального ставлення до справи, виконання свого обов'язку. Необхідно буде мати максимальне терпіння і стійкість в своєму рішенні. Сподівайтеся на кращий результат! Саме зараз нам всім варто навчитися, нарешті, вловлювати важливе навколо, розуміти ситуацію в цілому. Бачити суть того, що відбувається.

Згідно резам Рода людям небезпечно забувати про справжню мету, куди ми всі йдемо, для чого, не можна опускати руки в цей день і відмовлятися від зусиль знаходження правильної дороги для благополуччя країни. І так само, Рези радять не робити різких поворотів у даному питанні, зараз не час для нового підходу, нових ідей.

Як нам пізнати істину? Як зробити правильний вибір?

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Просто варто пам'ятати, що в житті навіть незначний вчинок несе за собою зміни, кожен наш крок творить майбутнє. Поставтеся серйозно, як ніколи, до цих виборів президента України.

Що нам всім вкаже шлях? Намагайтеся витрачати менше емоцій на події, що відбуваються, на тих, хто думає інакше. Спокій кожного, особисте прагнення до блага для країни за підсумком, так чи інакше, приведе нас до мети. Так в розкладі на резах відповіла сама Богиня Долі Макошь.

Що може допомогти у виборі? Необхідно врахувати існуючі проблеми нині, і для себе вибрати кандидата, який зможе максимально їх згладити. Однак не варто вірити всьому, хто обіцяє «пробити лобом стіну» і швидко вирішити нинішні ситуації, це просто не можливо.

Чим закінчаться для нас вибори? Дуже часто в розкладах на Україну з'являється Реза, яка говорить про любов. Так чи інакше, програють ті, хто прийшов на вибори з чітким розрахунком і вигодою. Перемога буде за тим, хто дійсно з любов'ю в серці бажає стати представником країни.

І що нас всіх чекає далі? Прекрасна різу Бога Сонячного Колеса Хорса. Це максимальний приплив сил, стан, коли всі неприємності зникають, впевнений крок до розвитку і процвітання. Прийде час, коли потрібно буде відкинути всі сумніви, і кожен з нас зможе без страху і побоювання будувати майбутнє. Чітка, організована діяльність нашого керівника допоможе нам усім бачити ясніше, розуміти цілі і завдання на найближчий час, активно в них брати участь.

І порада нам від Рідних Богів: Постарайтеся ні з ким не радитися, приймайте рішення самостійно, відкиньте лінь і обережність, проявіть своє волевиявлення. Корисні зміни в нашій країні потрібно довести до кінця. І пам'ятайте, Реза Дия, Бога багатства, попереджає: якщо раніше вам легко сходила з рук ситуація продажу вашої волі, в цей раз буде все інакше. Не вдавайтеся в авантюри, ніяких угод з совістю.

Як же ми можемо допомогти собі і простору в торжестві справедливості? Так як я живу за слов'янськими традиціями предків, я раджу кожному в цей день попросити заступництво Рідних Богів, намалювавши їх знаки на звичайному аркуші. Цей лист можна взяти з собою на сам процес волевиявлення. Це знаки Богині Очищення, родючості Перуниці, яка допомагає нам звільнитися від старого для легкого руху до своєї мети, Перуна - бога справедливості і Велеса - Бога мудрості.

Так само пам'ятайте про колективну свідомость, чим більше людей будуть націлені на успішний результат - тим імовірніше перемога справжнього кандидата. Відкиньте традицію святкування «дня демократії» з алкогольними напоями, краще розпишіть самі для себе, якою бажаєте бачити країну. Перед походом на вибори попросіть у ваших предків Роду благословення на цей вчинок, адже він значно вплине на життя ваших нащадків. І даю пораду від мене особисто, повторю фразу вище - ніяких угод з совістю! Цього разу так просто авантюри не пройдуть.

Нагадаємо, раніше Знай.ua повідомляв, що "Богиня Смерті" і "Відьма Сатани" створює свою секту, а до цього була порноактріссой.

Також ми писали про те, як відьма розповіла, яка Володимир Зеленський людина насправді.

І найголовніше - на Донбасі орудує небезпечна група відьом: містична чортівня в зоні ООС не дає спокійно спати окупантам.