У п'ятницю, 29 березня, в Києві на Видубичах неподалік від вулиці Промислової стався інцидент на залізничних коліях - з рейок зійшли сім вагонів вантажного складу, про що стало відомо завдяки повідомленню Інформатора.

НП в Києві

За інформацією одного з працівників залізниці, про інцидент стало відомо ще зранку, проте точний час, коли все сталося, не відомий. Також чоловік додав, що це серйозний інцидент, оскільки частина пошкоджених вагонів – нові. Вагони лежали на боці, у деяких були вирвані колісні пари. Крім цього, в деяких місцях зламані рейки.

НП в Києві

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Причина інциденту буде встановлена лише після проведення безлічі експертиз. На щастя, в результаті інциденту обійшлося без жертв.

НП в Києві

Варто нагадати про неймовірну гостинність Укрзалізниці, однак на цей раз всі принади відчули на собі не пасажири, а співробітники компанії. Українці сміються з поста в соціальних мережах, де написано про умови проживання для відряджених працівників, які їм надали в одному з гуртожитків. У повідомленні також надані шокуючі знімки і йдеться про несподіваних сусідів – купу клопів. Автор поста прокоментував жахливі кадри: "Гуртожиток в Дніпрі, приїхали на курси по небезпечним вантажам. Просто жесть".

На Выдубичах с рельс сошло 7 вагонов

Geplaatst door Информатор Киев op Vrijdag 29 maart 2019

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що через огидні умови праці і жебрацьку заробітну плату співробітники Укрзалізниці воліють виїжджати за кордон і заробляти там. Як стало відомо, в період з 2016 року з компанією попрощалися понад 20 тисяч співробітників.

Як повідомляв портал "Знай.uа": не так давно частину зеленої гілки столичного метрополітену перекрили з причини технічної несправності. Відомо, що на станції "Бориспільська" сталася поломка складу поїзда.

Також "Знай.uа" писав, що з причини того, що українці будуть відпочивати п'ять днів поспіль з 27 квітня по 1 травня, Укрзалізниця забезпечить додаткові поїзди, щоб задовольнити підвищений на свята попит серед пасажирів.