В українській столиці на автобусній зупинці по вулиці Миколи Голего кияни виявили бездиханне тіло чоловіка. Приїхавші на місце злочину, співробітники правоохоронних органів встановили, що загиблому було близько 70 років.

Про це стало відомо завдяки повідомленням київських ЗМІ, які посилаються на дані поліції.

За словами журналістів, на тілі померлого не було слідів насильницької смерті, однак точні причини загибелі поки не відомі. Тіло виявили 29 березня близько 21:00. За даними поліції, при чоловікові знайшли документи, що засвідчують його особу. На місце трагедії викликали родичів померлого. За попередніми даними, чоловік помер своєю смертю.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Ймовірно, чоловікові стало зле на зупинці громадського транспорту. Проте точну причину загибелі встановить судово-медична експертиза. На місці події працював наряд патрульної поліції та слідчо-оперативна група. Деталі трагедії з'ясовують правоохоронці.

Варто нагадати, що в Кривому Розі сталося жахливе вбивство, мотиви якого не вкладаються в голові у свідомої людини. Ніщо не є виправданням для того, щоб забрати людське життя, але в цей раз приводом для кривавої розправи стала... Любов до чистоти.

Так, 43-річний місцевий житель забив свою співмешканку до смерті через те, що вона відмовилася прибирати квартиру. Чоловік впав у лють і завдав постраждалій п'ять ударів в обличчя і грудну клітину. Від цих ударів бідолашна жінка впала і втратила свідомість, так як вдарилася головою об стіну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Польщі сталася аварія. Легковий автомобіль збив групу пішоходів, в результаті чого загинули троє українців. Трагедія сталася в регіоні Нижня Сілезія на південному заході Польщі в суботу, 23 березня. Автомобіль марки BMW влетів у групу з 5 людей у населеному пункті Бжезник. Відомо, що загинули три людини: 18-річна дівчина і двоє хлопців віком 24 та 25 років. Всі вони були громадянами України.

Нагадаємо, "Щоб і слідів людини не залишилося": подробиці вбивства столичного таксиста шокували українців.

Як повідомляв Знай.uа у школі на Тернопільщині знайшли бездиханне тіло зниклого чоловіка.

Знай.uа писав, на Луганщині горе-мати влаштувала немовляті самосуд: не було шансів вижити.