У Києві збираються відреставрувати відомий парк в Солом'янському районі "Орлятко".

Відповідне оновлення запропонували столичні активісти в районній державній адміністрації, передає КП "Київміськрозвиток" в Facebook.

Відзначається, що під час планової наради було представлено план з реконструкції місцевого парку, який вже встигли передати для експертизи.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"28 березня у Солом’янській РДА, відбулася нарада з представниками РДА та активістами під головуванням Довбаня Ігоря Миколайовича. Презентували оновлений проект парку "Орлятко", який наразі передано до експертизи. Обговорювали проблеми парку та шляхи їх вирішення. Наступну зустріч з громадою району та презентацію проекту з урахуванням зауважень громади та експертизи запланували на 18.04.2018", – йдеться в повідомленні.

Варто нагадати, що Київ — місто на Дніпрі, і річкові вокзали є незамінними об'єктами в житті української столиці. Вокзал, який розташований на Поштовій площі, колись був дуже популярний – життя в ньому буквально кипіло.

Однак, в даний момент він покинутий. На місці річкового порту планують відкрити кінотеатр, тому з надіями на відновлення його роботи доведеться попрощатися.

Нагадаємо, у Києві тиждень тому закрили на ремонт Шулявський міст. Через перекриття були організовані нові правила і схеми проїзду транспорту близько багатостраждального шляхопроводу. Для полегшення пересування біля мосту влади показали схему проходу і для пішоходів.

Як повідомляв "Знай.ua" керівник Укрзалізниці Євген Кравцов заявив, що з липня поточного року розпочнеться масштабна реконструкція Вокзальної площі у Києві. Зокрема, Кравцов відзначив, що до наданого проекту ще будуть внесені певні зміни, проте головні контури майбутньої реконструкції вже зараз можна помітити.

Також "Знай.ua" писав, що у понеділок, 18 березня, збулися найпесимістичніші прогнози київських водіїв, які пов'язані з початком демонтажу Шулявського шляхопроводу. В результаті Київ паралізували багатокілометрові пробки.

Вибори президента: вся соціологія - брехня. Дмитро Гордон