Ситуація у Києві у день виборів 31 березня неспокійна, серед людей панує напруження та очікування провокацій.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Як стало відомо, наразі у центрі столиці під будівлею ЦВК помітили юрбу молодиків, подібних зовнішньо на так званих тутішок - найманих і засланих козачків, які готові влаштувати за гроші будь-яку провокації.

Відповідні кадри та інформацію оприлюднили у мережі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Знайшли також, звідки "ноги ростуть" - мережею гуляє "вакансія", де пропонують за 500 гривень "просто постояти".

Нагадаємо, вибори в Україні 2019 почнуться вже 31 березня.

вибори в Україні
вибори в Україні

У цей день буде проводитися перший тур голосування. Зараз в нашій країні є лідируюча трійка кандидатів: Петро Порошенко, Володимир Зеленський і Юлія Тимошенко. Але ще зовсім незрозуміло, хто з них потрапить до другого туру.

Ні для кого не секрет, що в Україні цілком можлива фальсифікація і порушення на деяких виборчих дільницях. У нашій історії вже були подібні факти і прецеденти, тому не варто виключати ймовірність порушення на виборах президента в 2019 році. Та й на даний момент в МВС вже надійшла рекордна кількість скарг - 4134. Майже всі вони про незаконну агітацію.

Як повідомляв раніше Знай.ua, 31 березня відбудуться вибори президента України.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Голосувати зможуть українці, які й не перебувають на території нашої держави. Однак це стосується не всіх. Українські політв'язні у Росії не зможуть віддати свій голос на цьогорічних виборах президента України 31 березня.

Про це розповів адвокат Микола Полозов на особистій Facebook-сторінці.

Він заявив, що жодних консулів і членів виборчих комісій російська влада не допустить ні у СІЗО "Лефортово", ні в будь-які інші СІЗО і в'язниці.

"Вже кілька разів мені ставити питання, чи зможуть українські політв'язні та військовополонені, утримувані в російських в'язницях, проголосувати на виборах президента України. Відповідь ні, не зможуть. З кількох причин", - йдеться у дописі.

Також Знай.ua писав про те, що у день виборів президента, 31 березня, в мережі з'явилася картинка, яка відразу викликала ажіотаж у українців.