В Києві біля центрального автовокзалу відбулася ДТП - автомобіль провалився під асфальт, через це утворилися затори. Про це стало відомо із соцмереж.

"Увага, шалений затор при з'їзді біля Автовокзалу! Машинка пішла під асфальт", - написали у Facebook.

Увага, шалений затор при з'їзді біля Автовокзалу! Машинка пішла під асфальт(

Geplaatst door Ninel Suslova op Maandag 1 april 2019

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше ми писали, що не менше 15 автомобілів зіткнулися в суботу на трасі Веракрус – Кардель в штаті Веракрус на південному сході Мексики.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Наразі вже відомо, що жертвами моторошної катастрофи стали відразу п'ятеро осіб, серед яких були двоє дітей. Крім того близько 20 осіб постраждали.

Крім того на місці події працюють рятувальники та співробітники поліції. Частину постраждалих довелося евакуювати за допомогою вертольота.

Також ми писали, що пізно ввечері 29 березня у Києві сталася моторошна ДТП, внаслідок якої загинула людина.

Наразі вже відомо, що аварія сталась на Північному мосту у Деснянському районі. Свідки трагедії розповіли, що водій автомобіля Subaru Legacy їхав на величезній швидкості та дуже небезпечно маневрував зі смуги у смугу, створюючи небезпечні ситуації.

Проте у якусь мить водій не впорався з кермуванням, вилетів з дороги та врізався у пішохідний знак та електроопору. Внаслідок удару один пасажир авто загинув на місці, ще одного та водія у важкому стані госпіталізували до медичного закладу.

Ми писали, що у Мережі показали відеозапис моторошної ДТП, що вразила всю Україну - автомобіль Opel скоїв наїзд на працівників Національної гвардії в Одесі.

"Відео перших секунд після ДТП в Одесі. Якийсь мужик б'є постраждалих і намагається вкрасти зброю".

Нагадаємо, що у Запорізькій області сталася жахлива дорожно-транспортна пригода з військовим автомобілем.

Раніше портал писав, під Києвом сталася потрійна ДТП.

Як повідомляв "Знай.ua", німецький суд засудив двох хлопців до довічного ув'язнення за звинуваченням у вбивстві.