Журналіст Юрій Бутусов заявив, що машина, яку підірвали на парковці біля гіпермаркету в Києві, належить офіцерові українських розвідслужб. Про це в четвер, 4 квітня стало відомо з повідомлення на його сторінці в соціальній мережі.

Бутусов написав: "У Києві підірвана машина офіцера українських розвідслужб: диверсант затриманий на місці злочину. Сьогодні о 2.00 на парковці біля супермаркету за адресою вулиця Вільямса 6А здійснений підрив автомобіля "Шевроле", що належить офіцерові української розвідки, який брав участь в Операції об'єднаних сил на Донбасі. Диверсант зробив спробу встановити міну під машину, проте вибух саморобної міни стався передчасно. Диверсант серйозно поранений і затриманий. Український офіцер не постраждав".

В Киеве взорвана машина офицера украинских разведслужб: диверсант задержан на месте преступления Сегодня в 2.00 на...

Geplaatst door Юрий Бутусов op Donderdag 4 april 2019

Крім того, журналіст розповів, що диверсант зробив спробу встановити міну під машину, проте вибух саморобної міни стався раніше, ніж він очікував. У результаті зловмисник серйозно поранений і на даний момент знаходиться в лікарні.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згідно з даними журналіста, офіцер брав участь в Операції об'єднаних сил на Донбасі. Також Бутусов підкреслив, що пораненого диверсанта охороняють, а також уточнив, що той є громадянином однієї з країн Середньої Азії.

Місце події

На закінчення журналіст написав: "Ведеться слідство. Очевидно, що ворог вів спостереження за машиною, швидше за все діяв у складі групи".

Слідчий відділ Голосіївського управління розслідує кримінальне виробництво за ч. 3 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 (замах на вбивство) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу. Правоохоронці відпрацьовують місце вибуху, прилеглу територію для встановлення всіх обставин та очевидців.

Момент вибуху автомобіля #Chevrolet поблизу супермаркету #Ашан на Вільямса, 5. На своїй сторінці у Facebook радник голови СБУ Ярослав Антоняк написав про цю подію так: "Цікавий такий сепарок пробував українського розвідника підірвати. Тигр-ягуар, сонце-маорі. Але бувають і неконтрольовані підриви. І без рук залишаються самі підривники.» Деталі про подію тут: https://kyivoperativ.info/other/vibux/

Geplaatst door Киев Оперативный op Donderdag 4 april 2019

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що жителі Запоріжжя налякані страшним повідомленням невідомого, яке він залишив правоохоронцям. Чоловіків повідомив про те, що на заводі "Іскра" закладена вибухівка, після чого всіх його співробітників евакуювали і в приміщеннях проводиться обшук.

Як повідомляв портал "Знай.uа": про ізраїльське розвідувальне відомство "Моссад" ходять легенди, а якість виконуваних ним операцій викликає повагу навіть у ворогів. Ми публікували історію виникнення та цікаві факти про спецслужбу.

Також "Знай.uа" писав, що в Одеській області 15-річний підліток повідомив про замінування школи, назвавши це першоквітневим жартом, однак тепер йому вже не смішно.