Бійці Національної гвардії оточили НСК Олімпійський в Києві на тлі заяв про дебатах між кандидатами в президенти Петром Порошенко і Володимиром Зеленським.

Про це повідомляє журналіст Радіо Свобода Левко Стек.

Зокрема, журналіст розповів, що територію спортивного комплексу оточили бійці Національної гвардії, проте жодної причини таких дій вони досі не назвали.

"Територію навколо Олімпійського оточили нацгвардійці. Причини не називають. Але біля стадіону метушня. Пожежні машини. Припускаю, що почалася підготовка до дебатів", - написав він.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

У свою чергу спікер МВС Артем Шевченко відкрито відмовився називати причину перекриття НСК, зазначивши, що міністерство готове забезпечити громадську безпеку.

"Ми здатні забезпечити безпеку, а ось дії свої, хто, де стоїть і так далі, ми не коментуємо", - зазначив Шевченко.

Відзначається, що чинний президент Порошенко у рамках виконання умов Володимира Зеленського заявив, що готовий завтра на стадіоні здати аналіз крові.

Варто нагадати, що скандал навколо дебатів чинного глави держави Петра Порошенка та його опонента у другому турі Володимира Зеленського набирає небачених обертів.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

У повідомленні йдеться, що Порошенко нібито запросив Зеленського здати аналізи на алкоголь та наркотики в медпункті "Олімпійського", де, імовірно, відбудуться дебати.

Нагадаємо, у соціальних мережах відразу кілька членів команди глави української держави Петра Порошенка опублікували "докази" співпраці кандидата в президенти Володимира Зеленського з Росією.

Як повідомляв "Знай.ua", кандидат у президенти Володимир Зеленський після згоди опонента Петра Порошенка взяти участь у дебатах, які мають відбутися в НСК "Олімпійський", очікує виконання всіх умов, озвучених раніше.

Також "Знай.ua" писав, що несподівані результати першого туру президентських виборів в Україні призвели до того, що деякі політичні сили використовують не зовсім чесні способи боротьби за голоси своїх виборців. Зокрема, мова йде про команду кандидата Володимира Зеленського.

Порошенко вважає ініціативу "Хто замовив Гандзюк" виборчою технологією проти нього - Роман Синіцин