В українській столиці на вулиці Димитрова сталася страшна, але вельми очікувана, ситуація. Так, в результаті прориву каналізаційної труби з гарячою водою, провалилося дорожнє покриття. Відомо, що прірва виявилася великою — приблизно два метри в ширину і близько 1,5 метра в глибину.

Заручником цієї ями опинилася іномарка. Позашляховик довелося витягати за допомогою дерев'яних балок та евакуатора. Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, асфальт у цьому місці провалюється не вперше - нещодавно тут постелили нове покриття. Інші машини не постраждали, оскільки власники встигли їх відігнати.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто нагадати, що в Дніпрі відбулася жахлива аварія за участю нетверезого водія. Відомо, що на Слобожанському проспекті трапилася подвійна ДТП, ймовірний винуватець зник з місця злочину. У той час, поки лікарі надавали допомогу постраждалій дівчині, поліцейським вдалося заарештувати п'яного водія. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в суботу, 6 квітня в Переяслав-Хмельницькому районі Київської області в автомобілі Toyota Camry на ходу стався вибух. У результаті події водій помер у лікарні. Вже стало відомо, що в автомобілі здетонував вибуховий пристрій. Після вибуху машина вилетіла з проїжджої частини і влетіла прямо в дерево. Чоловік, який був за кермом, виявився мешканцем Полтавської області 1976 року народження, в результаті отриманих травм він загинув.

Нагадаємо, забудьте про зарядку електрокару під вікном: в Україні з'являться автостоянки нового типу.

Як повідомляв Знай.uа популярний український співак розбився в ДТП: усе відбулося за лічені секунди.

Знай.uа писав, відомий український співак розбився в ДТП: фото з місця трагедії.