У центрі української столиці на бульварі Тараша Шевченка сталася жахлива ДТП за участю двох легкових авто. Відомо, що аварія сталася 7 квітня в першій половині дня, рух на дорозі був вільним, про що свідчить відео з камери спостереження.

Про це стало відомо завдяки повідомленням столичних ЗМІ.

За інформацією журналістів, легкове авто Opel рухалося в бік Бессарабського ринку в середньому ряду руху. В попутному напрямку з ним прямував автомобіль Subaru.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Коли водій Opel почав повертати ліворуч, друге авто влетіло йому в бік, після чого перекинулося і знесло паркан. Через ДТП постраждали водій і пасажир Subaru. Їх терміново госпіталізували співробітники швидкої допомоги.

На відео, де є сам момент аварії, можна помітити, що водій Opel намагався повернути з другого ряду на іншу вулицю, що заборонено правилами дорожнього руху. На місці працювали співробітники правоохоронних органів і рятувальники.

Варто нагадати, що у Дніпрі відбулася жахлива аварія за участю нетверезого водія. Відомо, що на Слобожанському проспекті трапилася подвійна ДТП, імовірний винуватець зник з місця злочину. У той час, поки лікарі надавали допомогу постраждалій дівчині, поліцейським вдалося заарештувати п'яного водія. Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український співак Kishe потрапив у серйозну ДТП. У четвер, 4 березня, популярний український виконавець Kishe, (справжнє ім'я Андрій Свірський — прик. ред.) потрапив в аварію. Артист не впорався з керуванням автомобіля і зіткнувся з іншою машиною. На щастя, Андрій залишився живий і відбувся легким переляком. Свірський сильно пошкодив машину: пом'яв бампер і розбив фари. Після цього співак вирішив закликати всіх своїх підписників в Instagram бути обережніше на дорогах і уважніше за кермом.

Нагадаємо, відомий український співак розбився в ДТП: фото з місця трагедії.

Як повідомляв Знай.uа головний свободівець загинув після трагічного ДТП: так і не вийшов з коми.

Знай.uа писав, автопілот Tesla обдурили наклейками: водії у небезпеці.