Незважаючи на значні штрафи і шанс позбутися прав на тривалий термін, практика показує, що українським водіям на це абсолютно наплювати. Більш того, як діючі, так і колишні чиновники нерідко люблять поганяти під градусом, демонструючи вищий ступінь нехтування законом.

Видео с места В Киеве на Столичном шоссе с погоней патрули Кобра остановили пьяного экс-депутата от Батькивщины, Игоря С на Ауди.. Драгер показал 2.39 промилле что в 22 раза выше нормы. Кобра, спасибо за службу! Вы еще против возвращения ГАИ? @dtp.kiev.ua

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 7 april 2019

У Києві на Столичному шосе після погоні патрулі Кобри зупинили п'яного в мотлох екс-депутата від Батьківщини, Ігоря С, який так-сяк намагався їхати на Ауді. Після того, як він пройшов тест на драгері, не по собі стало всім присутнім - він показав 2.39 проміле, що в 22 рази вище норми.

Автор новини під відео написав: "Кобра, дякую за службу! Ви ще проти повернення ДАІ?"

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто нагадати, що центр столиці нашої країни паралізувала жахлива ДТП за участю трьох автомобілів, при цьому рух по дорозі затрудненим не був, про що свідчать записи з камер спостереження. Згідно отриманої інформації, легкове авто Opel рухалося в бік Бессарабського ринку в середньому ряду руху. В попутному напрямку з ним прямував автомобіль Subaru. Коли водій Opel почав повертати ліворуч, друге авто влетіло йому в бік, після чого перекинулося і знесло паркан.

В результаті аварії постраждали водій і пасажир Subaru, після чого їх спішно госпіталізували співробітники швидкої допомоги. На відео моменту аварії можна побачити, що водій Opel намагався повернути з другого ряду на іншу вулицю, що заборонено правилами дорожнього руху.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні виборів столичного мера киянам показали, що залишить після себе Кличко.

Як повідомляв портал "Знай.uа": київський метрополітен остаточно відмовиться від жетонів, як тільки в столиці буде запущена у промислову експлуатацію автоматизована система оплати проїзду "АОСП".

Також "Знай.uа" писав, що враховуючи прогноз Укргідрометцентру про стабільній погоді, - більше 8 градусів тепла протягом дня, прийнято рішення завершити опалювальний сезон не 15-го, а 6-го квітня.