Відомого кінорежисера-документаліста Юрія Грузинова побили у київському кафе, де грала російська музика, про що стало відомо з повідомлення автора сайту "Документи" Олени Коркодим на її сторінці в Facebook.

Потерпілий розповів про те, з чого все почалося: "І тут чувак як закричить: "Я люблю Рашку!"я спробував запитати у нього, за що конкретно – поки я задавав питання, зовсім інший муфлон з боку врізав мені навідліг і звалив".

Інцидент з режисером стався в Печерському районі столиці в кальянній "Брайтон Біч", після чого Грузинов викликав правоохоронців. Безпосередньо перед бійкою у нього виникла словесна перепалка з офіціанткою, яка мало не наказала йому прибрати рюкзак, що лежав на столі. У відповідь режисер зазначив, що в кафе грають російські пісні, після чого в розмову втрутилися сторонні чоловіки.

UPD Коментар Юрий Грузинов. Режисеру наклали шви. Йому, вочевидь, боляче розмовляти 👊 Кінорежисер, учасник "Вавілону'13...

Geplaatst door Olena Korkodym op Zondag 7 april 2019

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Згодом Грузинов розповів, що в рюкзаку, який він поклав на стіл, перебувала техніка і що йому дуже важливо знайти тих, хто на нього напав. Також він зазначив, що в лікарні йому наклали кілька швів і додав, що реакція поліції стане відомою в понеділок.

Варто відзначити, що Юрій Грузинов – учасник неформального кінооб'єднання "Вавилон 13", російського походження. Він брав участь у записі хроніки подій, які відбулися в 2013 році на Майдані, після чого спільно з оператором Ярославом Пілунським був одним з перших українських представників, затриманих під час анексії Криму країною-агресором.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що напередодні виборів столичного мера киянам показали, що залишить після себе Кличко.

Як повідомляв портал "Знай.uа": київський метрополітен остаточно відмовиться від жетонів, як тільки в столиці буде запущена у промислову експлуатацію автоматизована система оплати проїзду "АОСП".

Також "Знай.uа" писав, що враховуючи прогноз Укргідрометцентру про стабільній погоді, - більше 8 градусів тепла протягом дня, прийнято рішення завершити опалювальний сезон не 15-го, а 6-го квітня.