Кияни поскаржилися на вибрик працівників Київенерго, які у неадекватному стані прибули на виклик і буквально втекли, відмовившись вирішити проблему людей.

Київенерго

Про це написав на своїй сторінці у Facebook один із очевидців скандалу та оприлюднив відповідне відео.

Вот такие у нас работники Киевэнерго! «В Киеве на ул. Зодчих, 30/6 , очень сильное напряжение. И погорели холодильники, лампочки, компьютер, всё очень ждали когда будет электричество, ждали все кода приедет Киев енерго и приехали люди один был пяний а второй был нормальный как только мы начали снимать они уехали сказав, "ждите "» Заходите в гости https://m.facebook.com/groups/361699687327362?ref=share #дтп #Киев #авария #фото #сегодня #хроника #dtp #dtpkiev #dtpkievua #accident #kiev #kyiv #дтпкиев

Geplaatst door dtp.kiev.ua op Zondag 7 april 2019

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Ось такі у нас працівники Київенерго! У Києві на вул. Зодчих, 30/6, дуже сильно підскочила напруга. І погоріли холодильники, лампочки, комп'ютер, всі дуже чекали, коли буде електрика, чекали всі коли приїде Київенерго. І вони приїхали - один був п'яний, другий ніби нормальний, але як тільки ми почали знімати, вони поїхали сказавши, "чекайте "і не повернулися", пишуть шоковані кияни.

Київенерго

"Втомився, напевно", "Це їм рука Кремля наливала", "Іще два роки реформ - і не такі їздити будуть", - іронізують користувачі.

Нагадаємо, українцям вибірково списали комунальні борги. Про тих, хто став цими щасливчиками, розповідає видання «Політека».

комуналка
комуналка

Так, за даними видання, Верховний суд України заявив, що нові власники житла та комерційної нерухомості (офіси, склади тощо) можуть не виплачувати комунальні борги, що залишилися від попередніх господарів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, мешканці столиці, які зовсім нещодавно отримували послуги від ПАТ "Київенерго" і мали переплати за тепло або гарячу воду, можуть повернути свої кошти.

Комуналка
Комуналка

Радісну інформацію повідомила фінансовий директор КП "Київтеплоенерго" Катерина Саркісова, передає "ХВИЛЯ".

За словами Саркісової, після переходу 1 травня 2018 року теплового комплексу столиці від "Київенерго" в управління КП "Київтеплоенерго", борги киян за отримані послуги перейшли в нове КП, а переплати за послуги залишилися в "Київенерго".

Також Знай.ua писав про те, що дослідивши діяльність столичної влади за рік, що минає, експерти Громадського руху "Рідна країна" виокремили її головні "здобутки" ,чи то пак, провали, які найвідчутніше позначилися на житті киян.