Найліпшою рекламою для кожної справи є її реалізація на практиці. У квітні стартувала суспільна ініціатива
"Life not only for yourself/Живи не тільки для себе",
до якої долучилися містяни-підприємці та мешканці вулиць, прилеглих до зеленої зони.

Про це повідомляють члени Історико- культурного Товариства "Оберіг Часу".

У повідомленні йдеться, що вже п’ять років поспіль однодумці товариства намагаються зробити життя в центральній частині міста приємнішим.

"З вже реалізованих проектів : на свята розмалювати саморобні іграшки та розвісити їх на деревах вздовж вулиць, організувати та провести в затишному сквері "Інтелігенції" читання виданою Товариством книжки - перевтілившись в книжкових персонажів, кожний має змогу стати частиною імпровізованої вуличної вистави, проведені вечори класичної музики просто під відкритим небом, для тих хто може лише чути оточуючий світ. На таких концертах до музики потрібно прислуховуватись, бо її "шепіт" не дратує, він ледь ледь торкається ваших вух і доповнює приємним фоном", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Активісти додають,що два роки тому команда Товариства "Оберіг Часу" почала наводити лад на невеличкій території по вул. Рейтарська біля будинку колишнього медичного центру.
Задумали просто зробити там ще один зелений осередок для відпочинку-посадити дерева та встановити невеличкі скульптури цікаві для дітей
Всі хто підтримували ідею сказали так – "ВСІ ЗА 👉🏼ALL YES!!".

"А що з того вийде, можна побачити незабаром. А сьогодні тут повним ходом йдуть роботи і за декілька тижнів можна буде побачити реалізацію однієї маленької, але дійсної справи!", - резюмували активісти.

Нагадаємо, 16 березня в Києві перекрили рух транспорту по Шулявському шляхопроводу - на цьому об'єкті почнеться давно запланований ремонт.

Як повідомляв раніше Знай.ua, через різке здорожчання вартості проїзду в громадському транспорті, комунальні платежі та продукти харчування кияни і українці загалом мимоволі перестають звертати увагу на екологічну катастрофу, яка загрожує країні.

Також Знай.ua писав про те, що Петро Порошенко практично приречений, як кандидат на нинішніх президентських виборах.