З 13 по 20 квітня в Києві частково обмежать рух транспорту по проспекту Перемоги. Причина криється в тому, що Шулявський шляхопровід будуть демонтувати.

Про це стало ясно з заяви прес-служби Київської адміністрації.

Шулявський міст

Наголошується, що 13-15 квітня частково обмежать рух у напрямку центру, а 16-19 квітня проїзд буде обмежений у напрямку області. Також з 16 по 20 квітня рух буде перекрито з 23:00 до 06 ранку наступного дня.

Виходячи з цього, київських водіїв попередили про тимчасові незручності.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто нагадати, що У вівторок, 9 квітня, на столичній станції метро "Майдан Незалежності" сталася масова бійка серед пасажирів.

Про це повідомляє Магнолія ТВ. На сторінці в Instagram. показали, що робилося на станції.

Також повідомляється, що в результаті інциденту співробітникам метрополітену довелося тимчасово призупинити роботу підземки, зупинилася вся червона гілка метро.

"Бійка в столичному метро. Очевидці кажуть, що через неї навіть затримали рух поїздів", - йдеться в повідомленні.

Ще ми писали про те, що У центрі Києва на вулиці Рейтарській почалося облаштування нової зеленої зони. У неділю сюди завезли 36 хвойних і листяних дерев і вже розмічають доріжки з тротуарної плитки, про що повідомляють Українські новини.

Ініціатором облаштування зеленої зони виступило історико-культурне товариство "Оберіг годині", а також ТОВ "Глобал Інвест", власник земельної ділянки біля нежилого будинку в Георгіївському провулку, що виходить на вул. Рейтарську.

"Обговорили ситуацію з інвестором, знайшли спільну мову, підписали меморандум. Домовилися, що тут буде затишна зелена зона. Красиві доріжки, доглянуті дерева, квіти. Обов'язкова умова - вільний доступ для всіх. Тепер спільно облаштовуємо територію", - пояснила Вікторія Волкова, мешканка Рейтарській.

У громадській організації "Оберіг годині" вважають, що нова зелена зона на вулиці Рейтарській стане невід'ємною частиною екскурсійних маршрутів столиці.

Нагадаємо, у центрі Києва позашляховик потонув в асфальті

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Київське метро запускає новий вид оплати

Також Знай.ua" писав про те, що У Києві замінували торговий центр