Шулявський шляхопровід в Києві вже залишився без першого прольоту. Як стало відомо, демонтаж моста здійснюється за допомогою спеціальної самохідної платформи, яку в українську столицю доставили з Нідерландів.

Значних розмірів техніку вже встигли прозвати "мегадомкратом", при цьому платформа керується дистанційно і обслуговується голландськими фахівцями. Відзначається, що приблизна вага демонтованого прольоту становить близько 400 тонн і він складається з 13 балок. По закінченню розбирання балки за допомогою величезного гусеничного крана перемістять на спеціальну техніку і вивезуть на полігон для подальшого подрібнення та утилізації.

Демонтаж Шулявського мосту

Варто нагадати, що раніше столичних водіїв попередили про те, що в період з 13 по 20 квітня рух по проспекту Перемоги буде частково обмежено з причини демонтажу аварійного Шулявського мосту. Відзначається, що 13-15 квітня частково обмежать рух у напрямку центру, а 16-19 квітня проїзд буде обмежений у напрямку області. Крім того, з 16 по 20 квітня рух буде перекрито з 23:00 до 06:00 ранку наступного дня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що найкращою рекламою для кожної справи є її реалізація на практиці. У квітні стартувала громадська ініціатива "Life not only for yourself/Живи не тільки для себе", до якої приєдналися городяни-підприємці та мешканці вулиць, прилеглих до зеленій зоні.

Як повідомляв портал "Знай.uа": восени цього року кияни будуть переобирати мера - вибори відбудуться вже в жовтні. З цієї причини ми вирішили дослідити як, на думку експертів і колег по Київраді, мер Києва Віталій Кличко впорався зі своїми обов'язками і яких результатів вдалося досягти, починаючи з червня 2014 року, коли він очолив і столичну мерію, і посаду голови КМДА.

Також "Знай.uа" писав, що у Києві закрили Шулявський міст на ремонт і через перекриття були організовані нові правила і схеми проїзду транспорту поблизу багатостраждального шляхопроводу. Для полегшення пересування біля мосту влади показали схему проходу і для пішоходів.