Українська столиця славиться своїми жахливими дорогами, їзду по яких інакше як фігурною і не назвеш. Однак серед тисяч ям і маленьких ямок в асфальті часом з'являються справжні "прірви", в яких може поміститися цілий автобус, що і сталося в п'ятницю, 12 квітня, на вулиці Василя Липківського.

Пасажирський автобус, що курсує за маршрутом No69, застряг у ямі прямо посеред дороги в Солом'янському районі Києва, про що стало відомо з повідомлення на сторінці групи "Київ Оперативний" у Facebook.

Місце події

На опублікованих знімках можна побачити, що на дорозі утворилася величезна яма, у яку потрапив автобус. Варто відзначити, що водієві не вдалося самостійно впоратися з проблемою, тому, щоб дістати автобус з провалу, йому довелося викликати спеціальні служби. Про те, чи перебували на момент події люди в салоні, а також чи є постраждалі, до теперішнього часу не відомо.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Місце події

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що невідомі вимазали парапети і лавки на Оболонській набережній солідолом. Як пізніше стало відомо, це справа рук місцевих жителів, які таким радикальним методом вирішили боротися з галасливими компаніями підлітків, які збираються у тому місці для посиденьок. Знімки викликали жваве обговорення в мережі, причому більшість користувачів обурені таким вчинком.

Як повідомляв портал "Знай.uа": найкращою рекламою для кожної справи є її реалізація на практиці. У квітні стартувала громадська ініціатива "Life not only for yourself/Живи не тільки для себе", до якої приєдналися городяни-підприємці та мешканці вулиць, які прилягають до зеленій зоні.

Також "Знай.uа" писав, що Шулявський шляхопровід в Києві вже позбувся одного прольоту. Як стало відомо, демонтаж мосту здійснюють за допомогою спеціальної самохідної платформи, яку в українську столицю доставили з Нідерландів. Значних розмірів техніку вже встигли прозвати "мегадомкратом", при цьому платформа керується дистанційно і обслуговується голландськими фахівцями.