В одній зі столичних шкіл змушують читати учнів про те, що Зеленський шкідливий для України.

Відповідний пост з'явився в Facebook Євгенія Плинского.

"Хочете треш? Сьогодні в одній зі шкіл Київської області вчителька історії змусила учня 10 класу читати вголос перед класом текст про "Шкідливість Зеленського для України!". До цього, на минулому тижні, та сама вчителька проводила про це усну лекцію. Дитина читати відмовилася, сфотографувала текст і відправила батькам які зв'язалися зі мною. Готуємо сюжет", - пише Плинский.

Варто нагадати, що Стало відомо, хто доклав руку до організації зустрічі кандидата у президенти України Володимира Зеленського та президента Франції Еммануеля Макрона, яка відбулася днями в Парижі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на джерела у Франції.

"Схоже, що команда Зеленського зверталася з цього питання не тільки до посла Франції в Україні Ізабель Дюмон, але і до неофіційного каналу зв'язку між Парижем і Києвом – а цю роль зараз виконує французький філософ Бернар-Анрі Леві", — йдеться в повідомленні.

Варто відзначити, що сам Леві нещодавно відвідував Київ і публічно повідомляв, що напередодні першого туру провів двогодинну зустріч з Зеленським. Також відомо, що перед минулими президентськими виборами, в березні 2014 році Леві зіграв важливу роль в організації візиту Віталія Кличка і Петра Порошенка у Францію.

"З різних джерел відомо, що спочатку Париж вагався щодо необхідності зустрічі між Зеленським і Макроном. Свою роль у позитивному відповіді Парижа, ймовірно, зіграло рішення німецького канцлера Ангели Меркель прийняти в себе Порошенко", — стверджують джерела.

Нагадаємо, Українці знайшли мерзенну чорнуху на Зеленського

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Зеленський Порошенко нагадав про головному

Також "Знай.ua" писав про те, що Українцям розповіли, що приховують Порошенко і Зеленський