На території студентського містечка Києво-Могилянської академії спалахнув гучний скандал між комендантом та спудеями, які проживають у гуртожитку.

Про це Знай.ua дізнався від самих студентів.

Окрім того, подробицями скандалу та фото поділилися очевидці у Facebook.

За словами студентів, комендант буквально увірвався до кімнати і почав викидати речі у вікно, аргументуючи це тим, що "вони погано лежать".

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Мені теж не дуже сподобалось, коли викинули мій посуд", "У моєї сусідки теж викидали речі, хоча у неї в кімнаті завжди прибрано", - додають інші жителі гуртожитку.

"Ось так адміністрація найбільшого гуртожитку Національний університет "Києво-Могилянська академія" вирішує питання з речима студентів, які не відповідають їхньому уявленню про порядок у гуртожитку. І це - далеко не перший їхній "косяк". Кілька місяців тому з вікна викинули диван, який також не подобався адміністрації. Якщо поговорити зі студентами, які проживають на Троєщині, підтверджень неадекватності адміністрації гуртожитку знайдеться безліч. То може досить будувати в гуртожитку провідного університету совкову казарму з ненормальними наглядачами?!", - скаржаться студенти.

А так адміністрація найбільшого гуртожитку Національний університет "Києво-Могилянська академія" вирішує питання з...

Geplaatst door Nadia Sazonova op Dinsdag 16 april 2019

Варто додати, що коментарів з боку адмінстрації поки що немає. А постраждалі студенти у цей час обурюються та збирають речі, які комендант пустив у "вільний політ" з вікна.

Нагадаємо, у педагогічному університеті імені Драгоманова працює деканом Алла Зернецька, яка доводиться сестрою дружині кандидата в президенти Петра Порошенка, Марині.

Петро Порошенко

І, якщо вірити повідомленню з Telegram-каналу "ХК", то всі аудиторії ВНЗ завалені листівками з "чорнухою" на головного опонента Порошенка - Володимира Зеленського.

Як повідомляв раніше Знай.ua, незабаром в Україні почнуть відраховувати студентів коледжів та технікумів.

Також Знай.ua писав про те, що у орендованій квартирі в Харкові знайшли тіла двох дівчат-іноземок, їм було 20 і 22 років.